Comedytrain

Eigenschappen Comedytrain boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Comedytrain boeken?

Comedytrain boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Comedytrain.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Comedytrain.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Comedytrain ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Comedytrain plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Comedytrain

Comedytrain is in 1990 opgericht door Raoul Heertje als “podium” voor stand-upcomedy in Nederland. De Comedytrain heeft zijn thuisbasis in Amsterdam in het café Toomler, onder het Hilton hotel. Naast optredens van de comedians, zijn er ook regelmatig open podia, live muziek en bijzondere voorstellingen. In 2006 nam Jan Jaap van der Wal het artistiek leiderschap van Comedytrain over van Heertje.

Comedytrain boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Comedytrain.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Comedytrain, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Comedytrain en de eventuele overige kosten om een optreden van Comedytrain mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Comedytrain.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Comedytrain. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Comedytrain checken, een gratis optie plaatsen op Comedytrain en de boeking(en) van Comedytrain voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Comedytrain, BOEKINGSBUREAU Comedytrain, BOEKINGSBURO Comedytrain, ENTERTAINMENTBUREAU Comedytrain, ENTERTAINMENTBURO Comedytrain, ARTIESTENBUREAU Comedytrain, BOEKINGSKANTOOR Comedytrain, IMPRESARIAAT Comedytrain, MUZIEKBURO Comedytrain, MUZIEKBUREAU Comedytrain, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Comedytrain, ARTIESTENBOEKINGSBURO Comedytrain, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Comedytrain.

 

Offerte Comedytrain aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag