Max van den Burg

Eigenschappen Max van den Burg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Max van den Burg boeken?

Max van den Burg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Max van den Burg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Max van den Burg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Max van den Burg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Max van den Burg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Max van den Burg

Cabaret

Max is een innemende theatrale verteller die je aandacht vangt en je meeneemt in zijn werkelijkheid en verhalen. De herkenbaarheid van zijn onderwerpen en imitaties is groot. Hij enthousiasmeert zijn publiek met ogenschijnlijk speels gemak en weet ingedutte zalen als een frisse tornado door te tochten en op te schudden. Pas op: Max schuwt niet zijn publiek tot op het bot te vermaken.

Max van den Burg studeerde HEAO communicatie met als specialisatie Copywriting. Vervolgens werd hij toegelaten tot de Toneelacademie Maastricht waar hij in 2001 studeerde als Docent/Regisseur Drama. In de jaren daarna werd vooral het acteursvak zijn werkterrein. Naast rollen in films, televisie, reclames en bedrijfsproducties, stond Max jarenlang op het toneelpodium bij onder andere Toneelgroep Els Inc. en maakte hij als speler, regisseur en schrijver muzikale solo’s voor jeugdtheater in samenwerking met Filmorkest Max Tak.

Max van den Burg is een veelzijdig podiumtalent. Naast het acteren, ontwikkelde hij zich als stand-up comedian en cabaretier. Hij won in zijn eerste jaar als cabaretier de Publieksprijs op het Kleinkunstfestival Camuz en werd tweede op het Festival CabareteSKE. Tevens werkt hij als freelancer voor bedrijven en organisaties die korte films, voordrachten, of theater op maat willen hebben om zowel zakelijke als feestelijke zaken gecommuniceerd te hebben: infotainment op z’n best!

Zijn motto: “Waar ligt de horizon? Daar waar je hem zelf legt…”

Max van den Burg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Max van den Burg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Max van den Burg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Max van den Burg en de eventuele overige kosten om een optreden van Max van den Burg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Max van den Burg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Max van den Burg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Max van den Burg checken, een gratis optie plaatsen op Max van den Burg en de boeking(en) van Max van den Burg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Max van den Burg, BOEKINGSBUREAU Max van den Burg, BOEKINGSBURO Max van den Burg, ENTERTAINMENTBUREAU Max van den Burg, ENTERTAINMENTBURO Max van den Burg, ARTIESTENBUREAU Max van den Burg, BOEKINGSKANTOOR Max van den Burg, IMPRESARIAAT Max van den Burg, MUZIEKBURO Max van den Burg, MUZIEKBUREAU Max van den Burg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Max van den Burg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Max van den Burg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Max van den Burg.

 

Offerte Max van den Burg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag