Wilco Terwijn

Eigenschappen Wilco Terwijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Wilco Terwijn boeken?

Wilco Terwijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wilco Terwijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wilco Terwijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wilco Terwijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wilco Terwijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wilco Terwijn

Sinds 1996 actief, eerst in de Comedy Club, nu in het Comedy Circuit. Actualiteiten spelen een grote rol in zijn optredens en samen met zijn aparte kijk op alledaagse zaken levert dat bizarre theorieën op. Niet bang voor een afwijkende mening of compleet absurdisme. Alle podia van Nederland, van groot festival tot kleine zaal, hebben al met Wilko kennis kunnen maken, waaronder Lowlands en rocktempel De Melkweg. Na een optreden in het tv-programma ‘The Comedy Factory’, werd hij gelijk gevraagd als vaste gast bij ‘Stenders Vroeg.’ Inmiddels speelde Wilko ook in Engeland in Belgie en in Duitsland. Naast comedian is Wilko een veelgevraagd tekstschrijver. Hij was lange tijd vaste tekstschrijver voor het TV-programma Ook Dat Nog, leverde wekelijks teksten voor Raymann Is Laat, is nu de tekstschrijver voor VARA Laat-presentatrice Claudia de Breij en Javier Guzman (bekend van de Sinterklaasconference). In 2004 en 2005 was hij met een oudejaarsstand-up te zien bij respectievelijk Yorin en RTL5.

Wilco Terwijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wilco Terwijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wilco Terwijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wilco Terwijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Wilco Terwijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wilco Terwijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wilco Terwijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wilco Terwijn checken, een gratis optie plaatsen op Wilco Terwijn en de boeking(en) van Wilco Terwijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wilco Terwijn, BOEKINGSBUREAU Wilco Terwijn, BOEKINGSBURO Wilco Terwijn, ENTERTAINMENTBUREAU Wilco Terwijn, ENTERTAINMENTBURO Wilco Terwijn, ARTIESTENBUREAU Wilco Terwijn, BOEKINGSKANTOOR Wilco Terwijn, IMPRESARIAAT Wilco Terwijn, MUZIEKBURO Wilco Terwijn, MUZIEKBUREAU Wilco Terwijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wilco Terwijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wilco Terwijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wilco Terwijn.

 

Offerte Wilco Terwijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag