Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Carla Weber boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Carla Weber boeken?

Carla Weber boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carla Weber.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carla Weber.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carla Weber ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carla Weber plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Carla Weber

Sportieve interim-manager en mediator
Carla is overheidsmanager en heeft voor gemeenten, provincie en Het Rijk gewerkt. Zij kent het politieke spel als geen ander en brengt structuur en helderheid in uw gesprek. Zij is sterk in het leiden van bijeenkomsten met deelnemers van verschillend pluimage. Carla heeft veel ervaring met interim/veranderopdrachten voor overheden op het gebied van verkeer en vervoer, ruimtelijke ontwikkeling, water en groen. Daarnaast bekleedt zij onder andere een positie in het bestuur van Le Champion, de organisator van de Amsterdam Marathon en de Dam tot Damloop.Van origine is Carla econoom. Zij is Amsterdammer, moeder van 4 kinderen en daarnaast een enthousiaste roeier en hardloper. Inmiddels is zij 5 jaar zelfstandig interimmanager. De afgelopen jaren heeft zij veranderopdrachten gedaan voor de gemeente Amsterdam en de provincie Zuid Holland. Daarnaast trad zij veelvuldig op als onafhankelijk voorzitter van publieksbijeenkomsten over: in Arnhem te plaatsen windmolens, de verbreding van de Markeermeerdijk tussen Hoorn en Amsterdam en de herinrichting van de N246 in de provincie Noord Holland. De kracht van Carla ligt in het leiden van publieksbijeenkomsten. Zij kan zich goed verplaatsen in de belangen van de verschillende betrokkenen en kanaliseert de emoties die daarbij op tafel komen. Zij staat voor een gestructureerd en open gesprek waarin eenieder kan bijdragen aan het opleveren van een goed resultaat.

Carla Weber boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Carla Weber.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carla Weber, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Carla Weber en de eventuele overige kosten om een optreden van Carla Weber mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carla Weber.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carla Weber. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carla Weber checken, een gratis optie plaatsen op Carla Weber en de boeking(en) van Carla Weber voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Carla Weber, BOEKINGSBUREAU Carla Weber, BOEKINGSBURO Carla Weber, ENTERTAINMENTBUREAU Carla Weber, ENTERTAINMENTBURO Carla Weber, ARTIESTENBUREAU Carla Weber, BOEKINGSKANTOOR Carla Weber, IMPRESARIAAT Carla Weber, MUZIEKBURO Carla Weber, MUZIEKBUREAU Carla Weber, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Carla Weber, ARTIESTENBOEKINGSBURO Carla Weber, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Carla Weber.

 

Offerte Carla Weber aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag