Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Geraldine Brandão Vandercammen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Geraldine Brandão Vandercammen boeken?

Geraldine Brandão Vandercammen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geraldine Brandão Vandercammen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geraldine Brandão Vandercammen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geraldine Brandão Vandercammen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geraldine Brandão Vandercammen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Geraldine Brandão Vandercammen

Drietalige actrice
Geraldine is net 16 als ze voor het eerst op een podium staat in het ICC van Gent. Ter gelegenheid van de 60-40 Viering voor Koning Boudewijn speelt ze in een muzikaal spektakel onder leiding van Eva Bal, André Vermaerke en Frank Van Laecke.  Op dat moment beslist ze dat toneel voor altijd een deel van haar leven zal worden. Ze volgt dictie, voordracht en toneellessen en twee theatergezelschappen engageren haar voor onder meer de rol van Anja in “De kersentuin” (A.Tchekhov), Beryl in “Everything for the garden” (E. Albee), Nancy in “De nacht van de zestiende januari” (Ayn Rand), Julie in “Chat en Poche ” (G. Feydeau.) and Maria-Magdalena in “Het evangelie volgens Judas” (Koen Stalker). Ze leert aan de zijde van onder meer Roger Bolders, Kristiaan Lagast en Marjan Looman en voltooit ondertussen een opleiding van regentes aan de Hogeschool Gent. 

In 2000 verhuist ze naar Frankrijk waar ze na na enkele jaren afstudeert aan de Parijse ‘Cours Florent’. Samen met haar nieuwe theaterfamilie gaat ze “Le pacte” spelen op het Festival van Avignon, een Franse adaptatie van ‘Dark of the Moon’. In 2008 speelt ze “Les trompettes de la mort” van Tilly in Le Petit Hebertot dat veel bijval ontvangt van de pers en van het publiek. Kort daarna schrijft ze een muzikaal toneelstuk in samenwerking met Romaric Poirier, waarin ze zelf een rol speelt: ‘La Belle au bois de Chicago’. Hiermee gaat ze 3 jaar rondtoeren in Frankrijk en het stuk wordt ook in verschillende zalen in  Parijs gespeeld.  Intussen verschijnt Geraldine in reclamespotjes, bedrijfsfilms en kortfilmpjes en presenteert ze enkele events als conference hostess. 

Geraldine kreeg een tweetalige opvoeding (Frans en Nederlands) die ze ook doorgeeft aan haar twee dochters, ze spreekt Engels en Duits en leert Portugees.  

Geraldine Brandão Vandercammen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geraldine Brandão Vandercammen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geraldine Brandão Vandercammen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geraldine Brandão Vandercammen en de eventuele overige kosten om een optreden van Geraldine Brandão Vandercammen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geraldine Brandão Vandercammen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geraldine Brandão Vandercammen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geraldine Brandão Vandercammen checken, een gratis optie plaatsen op Geraldine Brandão Vandercammen en de boeking(en) van Geraldine Brandão Vandercammen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geraldine Brandão Vandercammen, BOEKINGSBUREAU Geraldine Brandão Vandercammen, BOEKINGSBURO Geraldine Brandão Vandercammen, ENTERTAINMENTBUREAU Geraldine Brandão Vandercammen, ENTERTAINMENTBURO Geraldine Brandão Vandercammen, ARTIESTENBUREAU Geraldine Brandão Vandercammen, BOEKINGSKANTOOR Geraldine Brandão Vandercammen, IMPRESARIAAT Geraldine Brandão Vandercammen, MUZIEKBURO Geraldine Brandão Vandercammen, MUZIEKBUREAU Geraldine Brandão Vandercammen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geraldine Brandão Vandercammen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geraldine Brandão Vandercammen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geraldine Brandão Vandercammen.

 

Offerte Geraldine Brandão Vandercammen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag