Placeholder

Eigenschappen Paul Smit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Paul Smit boeken?

Paul Smit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Paul Smit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Paul Smit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Paul Smit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Smit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Paul Smit

Veelzijdig en one-of-a-kind
Met zijn achtergrond als cabaretier brengt Paul Smit zijn workshops, voorstellingen en trainingen op een luchtige, interactieve en humoristische wijze. Paul studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ . Hij is op dit moment een van de meest gevraagde sprekers en bevindt zich in de frontlinie van de neurowetenschap. Hij is een van de vaste moderators van het World Café. Hij brengt een vrolijk én interactief verhaal over competenties welke nodig zijn om te innoveren. Paul Smit houdt een inspirerend, humoristisch én interactief verhaal over hoe je buiten de hokjes kunt kleuren. Daarbij laat hij zien hoe je slim om kan gaan met het beïnvloeden van het onbewuste brein van anderen. En hoe je binnen de organisatie maar ook in verbinding met anderen hier goed gebruik van kan maken, zeker als het om innovatie gaat. Paul Smit maakt zijn verhaal volledig op maat op basis van doelstellingen en subthema’s.

Paul Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Paul Smit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Paul Smit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Paul Smit en de eventuele overige kosten om een optreden van Paul Smit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Paul Smit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Paul Smit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Paul Smit checken, een gratis optie plaatsen op Paul Smit en de boeking(en) van Paul Smit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Paul Smit, BOEKINGSBUREAU Paul Smit, BOEKINGSBURO Paul Smit, ENTERTAINMENTBUREAU Paul Smit, ENTERTAINMENTBURO Paul Smit, ARTIESTENBUREAU Paul Smit, BOEKINGSKANTOOR Paul Smit, IMPRESARIAAT Paul Smit, MUZIEKBURO Paul Smit, MUZIEKBUREAU Paul Smit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Paul Smit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Paul Smit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Paul Smit.

 

Offerte Paul Smit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag