Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bertus Hendriks boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bertus Hendriks boeken?

Bertus Hendriks boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bertus Hendriks.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bertus Hendriks.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bertus Hendriks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bertus Hendriks plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bertus Hendriks

Midden-Oostendeskundige

Bertus Hendriks is sinds 2008 free lance Midden-Oostendeskundige. Daarvoor was hij bijna 20 jaar verbonden aan Radio Nederland Wereldomroep, waar hij een aantal jaren ook hoofd van de Arabische afdeling was. Hij is regelmatig te gast bij het NOS Journaal en ‘NOVA’, en is met zijn analyses en commentaren ook op de radio veelvuldig te beluisteren, onder andere bij het NOS (Radio1) Journaal, ‘Met Het Oog Op Morgen’ en bij de actualiteitenrubrieken van EO tot VPRO. Voor hij in 1989 een late roeping in de journalistiek volgde was hij als universitair docent verbonden aan het Antropologisch-Sociologisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam, alwaar hij zich toelegde op de Politieke Antropologie van de Arabisch-Islamitische wereld. Als wetenschapper en als journalist heeft hij sinds 1969 het Midden Oosten bereisd, van Marokko tot Iran. Naast zijn veelvuldige reizen en reportages, verbleef hij voor wetenschappelijk onderzoek (en om zijn Arabisch te verbeteren) ruim een jaar in de Egyptische hoofdstad Cairo. Bertus Hendriks treedt behalve als spreker en gastdocent, ook regelmatig op als discussieleider en dagvoorzitter. Daarbij kan de voertaal, behalve Nederlands, naar wens Engels, Frans, of Duits zijn.

Bertus Hendriks boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bertus Hendriks.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bertus Hendriks, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bertus Hendriks en de eventuele overige kosten om een optreden van Bertus Hendriks mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bertus Hendriks.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bertus Hendriks. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bertus Hendriks checken, een gratis optie plaatsen op Bertus Hendriks en de boeking(en) van Bertus Hendriks voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bertus Hendriks, BOEKINGSBUREAU Bertus Hendriks, BOEKINGSBURO Bertus Hendriks, ENTERTAINMENTBUREAU Bertus Hendriks, ENTERTAINMENTBURO Bertus Hendriks, ARTIESTENBUREAU Bertus Hendriks, BOEKINGSKANTOOR Bertus Hendriks, IMPRESARIAAT Bertus Hendriks, MUZIEKBURO Bertus Hendriks, MUZIEKBUREAU Bertus Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bertus Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bertus Hendriks, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bertus Hendriks.

 

Offerte Bertus Hendriks aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag