Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Esther-Clair Sasabone boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esther-Clair Sasabone boeken?

Esther-Clair Sasabone boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther-Clair Sasabone.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther-Clair Sasabone.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther-Clair Sasabone ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther-Clair Sasabone plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Esther-Clair Sasabone

`Mijn Mojang komt van Tuhah`

Esther-Clair Sasabone groeit op in het West-Brabantse Zevenbergen met een Molukse vader en een Nederlands/Schotse moeder. Haar chronische nierziekte weerhoudt haar er niet van om haar ambities te volgen.

Na haar Middelbare school te hebben afgerond besluit zij om de Lerarenopleiding in Utrecht te gaan volgen. Het wordt het vak Nederlands. Na genoten te hebben van haar stageperiode, kiest ze er toch niet voor om voor de klas te gaan staan. Ze voelt zichzelf nog te dicht bij de leerlingen staan.

Dus probeert ze verschillende werkplekken uit, zoals het Moluks Museum, het Spoorwegmuseum en Paramedicum. Tijdens deze banen wist Esther-Clair altijd tijd te vinden voor maatschappelijke projecten. Zo wordt ze in 2000 de gastvrouw van  een site over bloedarmoede, waarvoor zij columns schrijft en  vragen van nierpatiënten beantwoordt. En schrijft ze in 2002 mee aan het boek: “Mijn Mojang komt van Tuhaha”, waarmee ze haar Molukse roots onderzoekt door de eerste en tweede generatie Molukkers van haar “kampong” te interviewen. In datzelfde jaar begint ze ook met haar werk bij de Kindertelefoon, waar ze vijf jaar  met veel plezier werkt.

Maar lang voor die tijd, besluit ze haar werkelijke passie te volgen. In 1999 zet ze haar eerste stappen in de radiowereld door als vrijwilliger te gaan werken bij het toenmalige Utrecht FM, regioradio. Daar maakt ze haar eerste radioreportages en doet ze haar eerste presentatie-ervaring op. En dan is de geest uit de fles: stagelopen  bij de NPS en meer werkervaring bij lokale omroepen, leidt uiteindelijk tot een contract bij de RVU (Radio 5). Anderhalf jaar werkt ze als verslaggeefster/ presentatrice op locatie bij het programma: Halte 747.

Na een paar jaar verlaat Esther-Clair de radiowereld om meer ervaring met spreken in het land op te doen. Dit doet ze o.a. bij de landelijke campagne “De uitdaging voor…”, waar ze verslag doet via internet en presentaties verzorgt in diverse steden in Nederland.

In 2006 komt de comeback in medialand voor Esther-Clair. Ze krijgt de kans om het jongerenprogramma “WatNou..?!” van de NMO te presenteren. Een droom komt uit. Tijdens de “WatNou..?!”-periode leert zij enorm veel over de islamitische cultuur en groeit haar netwerk. 

Ze wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of debatleider in het land. Door opdrachtgevers en publiek wordt ze beschreven als: toegankelijk, helder, betrokken, goed in het informeel brengen van een formele boodschap. Andere reacties zijn: “Ze kan lastige materie met een vanzelfsprekende flair brengen” en  “Alsof je bij haar op bezoek bent en toch belangrijke informatie meekrijgt…”

Op haar kaartje staat “presentatie theater”. Toneel en theater is een tweede passie waarvoor zij naast alle andere drukke bezigheden altijd tijd heeft gemaakt. Zelf in diverse theaterstukken spelen en jongeren begeleiden hierin zijn twee voorbeelden. In januari 2008 begint EC met het ontwikkelen van een eigen theatershow: “Pulang, over verlangen en thuiskomen.” De première vindt plaats op 12 mei 2008 in het Moluks Museum. 

Toevoeging:

Het is goed om te weten dat Esther-Clair behalve radiovrouw, presentatrice, en theatermaakster,  tevens vanaf haar derde levensjaar nierpatiënte is. In De Grote Donorshow (1 juni 2007) doet zij mee als kandidaat en vertelt zij haar verhaal. Ze vindt het erg belangrijk dat de roep om meer donoren gehoord blijft en er steeds opnieuw wordt uitgelegd waarom dit een belangrijk onderwerp is.

Esther-Clair Sasabone boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther-Clair Sasabone.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther-Clair Sasabone, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther-Clair Sasabone en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther-Clair Sasabone mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther-Clair Sasabone.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther-Clair Sasabone. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther-Clair Sasabone checken, een gratis optie plaatsen op Esther-Clair Sasabone en de boeking(en) van Esther-Clair Sasabone voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther-Clair Sasabone, BOEKINGSBUREAU Esther-Clair Sasabone, BOEKINGSBURO Esther-Clair Sasabone, ENTERTAINMENTBUREAU Esther-Clair Sasabone, ENTERTAINMENTBURO Esther-Clair Sasabone, ARTIESTENBUREAU Esther-Clair Sasabone, BOEKINGSKANTOOR Esther-Clair Sasabone, IMPRESARIAAT Esther-Clair Sasabone, MUZIEKBURO Esther-Clair Sasabone, MUZIEKBUREAU Esther-Clair Sasabone, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther-Clair Sasabone, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther-Clair Sasabone, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther-Clair Sasabone.

 

Offerte Esther-Clair Sasabone aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag