Noah

Eigenschappen Noah boeken

Prijs
v.a. 5.495
Tijdsduur
2 x 75 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 1000 personen

Noah boeken?

Noah boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Noah.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Noah.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Noah ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Noah plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Noah

Extra informatie Noah

BIOGRAFIE NOAH

NOAH is een allround coverband die weten hoe zij een muzikale stempel moeten drukken op een avond. Er zijn heel veel bands, artiesten en entertainers, maar er zijn er maar enkelen die elk optreden onvergetelijk maken. NOAH is zo’n band! Als geen ander weet NOAH dat muziek en entertainment hand in hand gaan.

NOAH BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT?

Turbo-mode ON!
Met een repertoire van +200 nummers was het dikwijls keuzestress alom. Wat zullen we vandaag spelen? Het was Ali B die opteerde: “gooi dat hele repertoire in de mix man!” En daarmee werd de trend gezet. Op een doorsnee avondje NOAH, passeren een slordige 150 nummers de revue. Gegarandeerd! Van Oud Hollandsche kneiters tot Nu-Metal en van Duitse Schlagers tot de Nederlandse Urban van nu. Letterlijk voor iedereen wat wils!

NOAH speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Medleys ontstaan ‘on the spot’ en dat levert doorgaans verrassende mash-ups op! Vanzelfsprekend levert deze 6-koppige band niet alleen muzikaal een topprestatie, maar zorgt zij ook op het podium voor genoeg spektakel en interactie.

BOEKINGEN VAN NOAH

Experience matters!
Velen zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. Coverband NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. Al ruim 18 jaar maakt NOAH van elk feest een TOPFEEST; van bruiloften tot feesttenten en van kermissen tot recepties! En met meer dan 1500 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Niet voor niets wordt NOAH regelmatig bij diverse theme-parties ingezet zoals de Zwarte Pietenhuisband van Jochem van Gelder (voor 10.000 uitzinnige kinderen), maar ook als Amstel Live Band en Heineken Studenten Band laat NOAH keer op keer enthousiaste reacties achter!

NOAH boeken – Het ontstaan van de naam
Als je NOAH boekt, krijg je the real deal! De naam NOAH komt van de trendy restaurantketen aan de westkust van Amerika. Toen jaren geleden iedereen fastfood tentjes begon, besloot ene Einstein Noah om het helemaal anders te doen. Zijn formule: back 2 basic, fair food en real flavors. Jaren later blijkt dit een geniale zet te zijn. Tussen alle fastfoodketens is er gelukkig nog plek voor Noah, the real deal.

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Noah aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag