Nicky Romero

Eigenschappen Nicky Romero boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Nicky Romero boeken?

Nicky Romero boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nicky Romero.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nicky Romero.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nicky Romero ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nicky Romero plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nicky Romero

Nicky Romero heeft binnen zeer korte tijd een grote indruk achtergelaten bij zowel het publiek als bij de grote artiesten uit de dance scene. Vanaf jongs af aan was dit jonge talent bezig met muziek, maar heeft pas sinds een aantal jaar zijn ware liefde in de house gevonden. Meerdere van zijn producties hebben al een hoge notering gehad in diverse charts en grote fans van zijn muziek zijn o.a. Sidney Samson, Hardwell, Jean, Tony Cha Cha en de lijst is nog veel langer. Het is dan ook geen wonder dat hij voor deze house helden al meerdere remixen mocht maken. Naast zijn talent voor het maken van muziek, is hij ook een regelrechte hit achter de draaitafels, waar hij keer op keer weer verrassende sets weet neer te zetten en hij de echt Nicky Romero sound op het publiek weet over te brengen…!

Nicky Romero boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nicky Romero.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nicky Romero, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nicky Romero en de eventuele overige kosten om een optreden van Nicky Romero mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nicky Romero.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nicky Romero. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nicky Romero checken, een gratis optie plaatsen op Nicky Romero en de boeking(en) van Nicky Romero voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nicky Romero, BOEKINGSBUREAU Nicky Romero, BOEKINGSBURO Nicky Romero, ENTERTAINMENTBUREAU Nicky Romero, ENTERTAINMENTBURO Nicky Romero, ARTIESTENBUREAU Nicky Romero, BOEKINGSKANTOOR Nicky Romero, IMPRESARIAAT Nicky Romero, MUZIEKBURO Nicky Romero, MUZIEKBUREAU Nicky Romero, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nicky Romero, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nicky Romero, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nicky Romero.

 

Offerte Nicky Romero aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag