Bakermat

  Eigenschappen Bakermat boeken

  Prijs
  Op aanvraag
  Tijdsduur
  In overleg
  Geluid
  Op aanvraag

  Bakermat boeken?

  Bakermat boeken of inhuren voor een optreden?

  BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bakermat.

  Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bakermat.

  Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

  Wilt u gratis een offerte van Bakermat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bakermat plaatsen?

  Bel of mail ons direct

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  Prijzen zijn exclusief BTW.

  Onze werkwijze,
  uw voordeel

  Vind een artiest
  Check prijs en beschikbaarheid
  Plaats gratis optie
  Bevestig de boeking
  Ontvang het contract
  Teken en retourneer het contract

  Extra informatie Bakermat

  Bakermat is de artiestennaam van Lodewijk Fluttert (Markelo, 8 oktober 1991), een Nederlandse dj en muziekproducent. Hij brengt singles uit bij het label Soulmax. Zijn muziek is een mengeling van Bakermatelektronische muziek, house en techno, en daarnaast is ook de invloed van jazz en soul hoorbaar.

  Hij begon zijn muzikale carrière tijdens zijn studieperiode psychologie in Utrecht, waar hij in zijn vrije tijd optrad als dj. Hij heeft tot dusver drie ep’s uitgebracht. In 2012 kwam de ep Zomer uit, begin 2013 Vandaag (met een sample van de I have a dream-toespraak door Martin Luther King) en op 21 juni 2013 heeft hij zijn derde ep Uitzicht uitgebracht (met een sample van de Apollo 8 Genesis voordracht door astronauten Bill Anders, Jim Lovell, en Frank Borman).

  Andere door Bakermat geproduceerde nummers zijn onder andere Black Cat John Brown en Strandfeest. Hij heeft ook een aantal remixes uitgebracht.

  Bakermat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bakermat .

  Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
  Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bakermat en de eventuele overige kosten om een optreden van Bakermat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
  BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bakermat .
  Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

  Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

  Bakermat boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

  Wij helpen u graag
  bij uw boeking

  Het grootste aanbod
  Laagste prijs
  Boek direct
  Offerte binnen 1 dag