D-Rashid

Eigenschappen D-Rashid boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

D-Rashid boeken?

D-Rashid boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van D-Rashid.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van D-Rashid.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van D-Rashid ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van D-Rashid plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie D-Rashid

Een veld voor festivalliefhebbers, wachtend op het moment dat ze los kunnen gaan? Een dansvloer vol gasten die klaar zijn om de zolen van hun schoenen te dansen? Voor D-Rashid is het een kleine moeite. Wil je dansen? Hij serveert.

In de 10 jaar dat hij achter de draaitafels staat krijgt hij muziekliefhebbers van Amsterdam tot in de Caribbean in een muzikale flow met zijn sexy en opzwepende housemuziek en energieke live-shows.

Tegenwoordig ligt de nadruk niet alleen maar op latin, maar ook op opzwepende house sounds. Echter is het moeilijk hem in een hokje te plaatsen. Zoals D-Rashid zelf zegt: “Ik ben hier om te entertainen, ik hou ervan als mensen positief reageren op muziek waarvan ik ook hou.” En dat is de definitie van een goede DJ.

“D-Rashid is bezig met zijn weg naar de top omdat hij door zelf te glimlachen, ook een glimlach bij het publiek op het gezicht brengt. The sky is the limit.”

D-Rashid boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van D-Rashid .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van D-Rashid , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van D-Rashid en de eventuele overige kosten om een optreden van D-Rashid mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van D-Rashid .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor D-Rashid . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van D-Rashid checken, een gratis optie plaatsen op D-Rashid en de boeking(en) van D-Rashid voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT D-Rashid , BOEKINGSBUREAU D-Rashid , BOEKINGSBURO D-Rashid , ENTERTAINMENTBUREAU D-Rashid , ENTERTAINMENTBURO D-Rashid , ARTIESTENBUREAU D-Rashid , BOEKINGSKANTOOR D-Rashid , IMPRESARIAAT D-Rashid , MUZIEKBURO D-Rashid , MUZIEKBUREAU D-Rashid , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU D-Rashid , ARTIESTENBOEKINGSBURO D-Rashid , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR D-Rashid .

 

Offerte D-Rashid aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag