#OJKB

Eigenschappen Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 60 min.
Geluid
Exclusief

Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB) boeken?

Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB)

Extra informatie Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB)

#OJKB

“Ouwe Jongens Krentebrood” Sfeer van kameraadschap, alles dik in orde met elkaar, gezellig !

Deze informele uitdrukking komt al in het begin van de jaren zeventig voor, maar werd pas een goed decennium later echt populair.
Het is van ‘origine’ een ouderwetse Amsterdamse uitspraak maar nu omgetoverd tot een “Hip and Happening” item voor in uw uitgaansgelegenheid, op uw kermis, in uw feesttent of op uw festival, de act: #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een feit !

90’s HITS IN EEN NIEUW JASJE !

#OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een Dj Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa, in de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken, nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben deze mannen #OJKB ontwikkeld wat de oude en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren !

Met het strakke doch classic design van het artwork is #OJKB een “musthave” in de programmering van uw uitgaansgelegenheid, club, zaal, café, kermis, feesttent of festival.
#OJKB is een nieuwe act en daarom nu (nog) voor zeer aantrekkelijke gage te boeken, de act duurt 60 minuten en is te bestempelen als “Het feest der herkenning” maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek !

#OJKB boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van #OJKB, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van #OJKB mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van #OJKB.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ouwe Jongens Krentebrood (#OJKB) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag