Barend van Deelen boeken

Eigenschappen Barend van Deelen boeken

Prijs
v.a. 1.150
Tijdsduur
120 min.

Barend van Deelen boeken?

Barend van Deelen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barend van Deelen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barend van Deelen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barend van Deelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barend van Deelen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Barend van Deelen

Barend van Deelen is geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt. Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn. Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.

Eerste stappen in het radiolandschap

Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook! Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.

Barend op 3FM

Je hoort Barend Van Deelen van maandag t/m donderdag tussen 24.00 en 02.00 uur. Voor iedereen die nog niet kan of wil slapen is Barend de perfecte persoon om de dag mee af te sluiten. , Tevens op Zaterdag presenteert hij de Mega Top 50 tussen 14.00 en 16.00 uur en iedere zondag heeft ie z’n eigen show “BAREND” tussen 14.00 en 16.00 uur ! Barend van Deelen is te boeken als 3FM DJ in uw feesttent, dancing of op uw feest. Hij draait commerciële muziek, 90’s en feesthits !

Barend van Deelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barend van Deelen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barend van Deelen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barend van Deelen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barend van Deelen checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Barend van Deelen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag