n-vitral

Eigenschappen N-Vitral boeken

Prijs
Op aanvraag

N-Vitral boeken?

N-Vitral boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van N-Vitral.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van N-Vitral.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van N-Vitral ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van N-Vitral plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van N-Vitral

Extra informatie N-Vitral

Intensiteit en pure uitmuntendheid zijn slechts twee eigenschappen die de ‘heer van knapperige bassdrums’, oftewel N-Vitral, definiëren. Voortdurend strevend naar innovatie en vernieuwing van de Hardcore scene met eigenzinnig geluidsontwerp van uitzonderlijk hoge kwaliteit, heeft N-Vitral wereldwijde erkenning verworven door ondergrondse vibraties op beruchte wijze te combineren met aanstekelijke mainstage elementen.

Een compromisloze geest straalt door in zijn bombastische beats. Neem zijn hittracks zoals “Crispy Bassdrum”, “Bassface”, “Fist In Your Face” met Angerfist, zijn Masters of Hardcore anthem van 2019, “Vault of Violence” met Sovereign King, en zijn BOMBSQUAD-projecten “Don’t Fuck With The Squad” en “Poison Spitter” als voorbeeld van zijn uitzonderlijk futuristische en krachtige stijl. Met een kenmerkende sfeer van rauwe energie, sensationele behendigheid en oorverdovende luidheid, heeft N-Vitral menigten overweldigd en onder de indruk gebracht op grote evenementen, waaronder Dominator, Qlimax, Masters of Hardcore, Tomorrowland, Defqon.1, Decibel Outdoor, Intents Festival, Q-BASE en nog veel meer!

Geladen met munitie, niets kan je voorbereiden op wat er hierna komt…

Offerte N-Vitral aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag