angerfist

Eigenschappen Angerfist boeken

Prijs
Op aanvraag

Angerfist boeken?

Angerfist boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Angerfist.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Angerfist.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Angerfist ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Angerfist plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Angerfist

Extra informatie Angerfist

Met de ene hit na de andere, heeft deze pionier talloze beroemde hymnes gecreëerd die hun status hebben behouden in een voortdurend veranderende industrie. Met een uitgebreide discografie die zeven fantastische albums omvat heeft Angerfist meer dan verdiend de hoogste positie behaald voor Hard Dance-artiesten gedurende drie opeenvolgende jaren. Hij staat momenteel op een hoge positie van #46 in de wereldwijde DJ Mag Top 100. Angerfist is de hoogst gerangschikte Hard Dance-artiest in de DJ Mag Top 100 van 2020 en 2021.

Met meedogenloze hardcore beats die de stevigste locaties doen schudden, zijn de optredens van Angerfist gevuld met dynamiek, kracht en een buitengewone sfeer die bezoekers tot op het bot uitgeput achterlaat.

Het handhaven van een muzikaal erfgoed dat zichzelf al meer dan een decennium heeft staande gehouden, is de beruchte ‘man in het masker’, Angerfist, zonder twijfel de opperste pionier in Hardcore muziek.

Offerte Angerfist aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag