d-fence

Eigenschappen D-Fence boeken

Prijs
Op aanvraag

D-Fence boeken?

D-Fence boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van D-Fence.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van D-Fence.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van D-Fence ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van D-Fence plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van D-Fence

Extra informatie D-Fence

D-Fence werd ontdekt door zijn virale bewerkingen van internetmemes. Zijn nummers zoals “Krakaka”, “Pompen”, “Koekoekjongen”, “Biem” en “Vol Gas Met Die Bass” maakten indruk in de scene.

Je houdt ervan of je haat het, dat was destijds hoe het was. D-Fence zette samen met het legendarische label Neophyte Records een grote stap. Hits werden gecreëerd, zoals “Wall of Bass”, “Raggen” en niet te vergeten de beroemde remix van Endymion: “Pussy Motherfuckers”. D-Fence heeft door de jaren heen zijn herkenbare geluid ontwikkeld en is erin geslaagd om een aantal hits te creëren, waaronder “Virgin”, “Covid 19”, “Turbo Decade mix” en nog veel meer.

Tegenwoordig staat D-Fence voor een variatie tussen een energieke maar soms ook serieuze kant. Hij is erin geslaagd om zijn geluid fijn af te stemmen en levert nieuwe nummers met een innovatieve impuls. Verwacht verschillende invloeden in zijn tracks in de komende periode die je niet zult vergeten.

Vasthouden aan één genre? D-Fence heeft zijn eigen stijl, of het nu snel of langzaam is. Je zult zijn geluid altijd herkennen.

Commercieel of underground, er is geen vaste kant. Wat duidelijk is geworden, is dat D-Fence een breed arsenaal aan tracks heeft opgebouwd. De ene keer kan het een harde, rauwe plaat worden en de andere keer een commerciële track of soms zelfs een krachtige, melodische plaat.

Offerte D-Fence aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag