andythecore1

Eigenschappen Andy the Core boeken

Prijs
Op aanvraag

Andy the Core boeken?

Andy the Core boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andy the Core.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andy the Core.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andy the Core ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andy the Core plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Andy the Core

Extra informatie Andy the Core

Andy The Core is een artiest die pure Hardcore energie uitstraalt! Of het nu is tijdens zijn uiterst opwindende optredens op het podium of bij het luisteren naar zijn zware, luidspreker-verwoestende deuntjes, Andy slaagt er altijd in om Hardcore liefhebbers naar een heel ander niveau te brengen.

Met een eersteklas discografie die twee albums bevat en extreme dansvloerhits zoals “Brutal Method”, “We Control You” met Dr. Peacock, “InnovHate” met F. Noize, “Fake Drop” met The Sickest Squad, “Rude Vibes” en “Taking Over” met Republic, is het geen verrassing dat deze held van Hardcore Italia rechtstreeks naar de voorhoede van de Hardcore beweging is gekomen. Bekend om het opzoeken van de grenzen tijdens zijn dynamische DJ-sets, zorgt Andy The Core altijd voor de juiste sfeer bij het publiek tijdens al zijn optredens.

Hij heeft talloze hoogtepunten beleefd op grote festivals zoals Dominator, Masters of Hardcore, Defqon.1, Decibel Outdoor, Thunderdome, Intents Festival, Snakepit en nog veel meer!

Offerte Andy the Core aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag