ROOLER9401

Eigenschappen Rooler boeken

Prijs
Op aanvraag

Rooler boeken?

Rooler boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rooler.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rooler.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rooler ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rooler plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rooler

Extra informatie Rooler

Rooler bevindt zich simpelweg op een eigen golflengte. Hij is een onstuitbare kracht die op vele manieren de hardstyle scene heeft gerevolutioneerd. Met zijn fundamenten gebaseerd op een onwrikbare werkethiek, individualiteit en een verlangen om voortdurend te groeien, is Rooler het ultieme voorbeeld van een gamechanger.

Met meer dan 110 miljoen streams wereldwijd is het geen verrassing dat Rooler’s muziek diep geworteld is in de hardstyle scene, met tracks als ‘TOO COLD’, ‘MOVE 2 DA BEAT’, ‘CLUB BANGER’, ‘DISCOTEK’ en ‘Hammertime’ die zeer gewaardeerde producties zijn geworden.

Met één artiestenalbum (Straight Outta Future) en twee samenwerkingsalbums met Aggressive Records tegenhanger Sickmode (Welcome To The Gang), is Rooler klaar om eindeloze AR-vibes mee te brengen in 2023

Offerte Rooler aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag