Mish

Eigenschappen Mish boeken

Prijs
Op aanvraag

Mish boeken?

Mish boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mish.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mish.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mish ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mish plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mish

Extra informatie Mish

Een charmante fusie van extravagante, glitterende outfits, ritmische kickrolls, aanstekelijke energie en eeuwige toewijding aan haar vak, zo kan de Australische DJ/producer Mish het best worden omschreven. Ze heeft de sprong gewaagd om haar levenslange droom om een stempel te drukken op de Hardstyle scene na te jagen. In 2017 verhuisde Michelle naar Nederland en ging meteen aan de slag.

Sinds haar debuutrelease in 2020 is Mish’s carrière in een stroomversnelling geraakt, mede dankzij grote hits zoals ‘Into The Night’ (uitgebracht op My Way), ‘I GO HARD’ (uitgebracht op End of Line) en haar leidende samenwerkingen met Sickmode, zoals ‘One And Only’, dat meer dan 4,5 miljoen streams heeft behaald, en ‘RAVE LOVE’, dat snel op weg is naar 1 miljoen streams. Mish haalt veel inspiratie uit verschillende muziekgenres, met name uit oudere House-muziek, en legt altijd de nadruk op pakkende vocalen en haar energieke knallers!

Mish’s populariteit komt ook tot uiting in haar steeds drukker wordende agenda, met optredens op grote evenementen zoals Defqon.1, Decibel Outdoor, Dreamfields, Elektrum en nog veel meer. Haar dynamische DJ-sets zitten boordevol intensiteit, kickrolls en een eclectische selectie zorgvuldig geselecteerde nummers die de ultieme sfeer op de dansvloer behouden.

Met een laserfocus op het creëren van nieuwe muziek en het uiten van zichzelf via DJ-sets en Twitch-streams, is dit avontuur van Mish pas net begonnen.

Offerte Mish aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag