act of rage

Eigenschappen Act of Rage boeken

Prijs
Op aanvraag

Act of Rage boeken?

Act of Rage boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Act of Rage.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Act of Rage.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Act of Rage ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Act of Rage plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Act of Rage

Extra informatie Act of Rage

Fenomeen Act of Rage, getekend bij Minus is More, bewandelt het pad naar triomf! Sinds zijn doorbraak in 2014 is hij roekeloos aan het ‘woeden’ met eersteklas tracks zoals “Day For Night” met Killshot, “Brain Confusion”, zijn officiële Shockerz anthem “Subject Hostile”, “Grown Up”, “The Infamous” en “Let The Games Begin” met D-Sturb. Act of Rage’s uitstekende album ‘SABOTAGE’ uit 2017 bleek een van zijn grootste carrière-doorbraken te zijn.

Vervolgens volgde zijn album ‘Outrageous’ uit 2019, dat de hitlijsten bestormde met nummers als ‘Raveline’, ‘Can’t Take This’, ‘Till Sunrise’ met Digital Punk, ‘Kicks Van Staal’ met Never Surrender en nog veel meer. Act of Rage werd onvermijdelijk een van de meest populaire artiesten onder Hardstyle-liefhebbers wereldwijd.

Niet alleen bekend om zijn overwinnende en vlammende beats, is deze Alpha Rebel ook een geboren entertainer met onmiskenbaar talent en charisma op het podium. Act of Rage verovert de wereld! Hij heeft opgetreden op de meest vooraanstaande Hard Dance-evenementen, waaronder Supremacy (NL en AUS), Dominator, Defqon.1, Shockerz, Reverze, Intents Festival, Fatality, Dreamfields, Qapital en nog veel meer.

Offerte Act of Rage aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag