dave and jono 2

Eigenschappen Dave and Jono boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
3 x 45 min.
Geluid
Incl. licht en geluid tot 150 personen

Dave and Jono boeken?

Dave and Jono boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dave and Jono.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dave and Jono.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dave and Jono ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dave and Jono plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dave and Jono

Extra informatie Dave and Jono

Dave en Jono zijn al meer dan 30 jaar 2/3 van de band ‘Fragment‘ (www.fragmentlive.com). Nu willen ze een nieuwe uitdaging aangaan als twee helften van het nieuwe duo Dave and Jono.

Dave Marrinner, Jono Fosh en Tim Alexander begonnen Fragment op de middelbare school in Essex in Engeland. Sindsdien hebben ze op praktisch elk podium in Nederland gestaan. Ook speelden ze 2x Ahoy Rotterdam, Paradiso, 013 en honderden festivals. Ze waren ook in de radio 3FM huisband. Al 10 jaar zijn ze vaste attractie op het Zwarte Cross festival, waar ze sinds 2006 elk jaar het festival mogen afsluiten in De Megatent. In totaal hebben ze samen meer dan 4000 concerten gespeeld.

Een optreden van “Dave and Jono” kan in principe alle kanten op, zolang het resultaat “entertaining” is. Wat er ook gebeurt, ze zullen veel liedjes brengen die ze zelf mooi vinden en op verzoekjes van het publiek ingaan. Volgens Dave is het ook hun missie om mensen tijdens hun optredens te raken en aan het huilen te krijgen. “We’ve also made it a part of our mission statement to make people cry at our gigs, although we can’t be 100% sure whether this will be for the right or wrong reasons”.

Offerte Dave and Jono aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag