missk82

Eigenschappen Miss K8 boeken

Prijs
Op aanvraag

Miss K8 boeken?

Miss K8 boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Miss K8.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Miss K8.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Miss K8 ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Miss K8 plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Miss K8

Extra informatie Miss K8

Met haar legacy gebouwd op de sterke fundamenten van volharding, toewijding en een eeuwige liefde voor muziek, is het geen verrassing dat Miss K8 een van de invloedrijkste koplopers is in de Hardcore-scene. Opkomend tot internationale roem heeft Miss K8 de industrie veroverd met een arsenaal aan prachtige Hardcore-hits en een wereldwijde agenda vol dynamische optredens. Ze heeft ook haar prestigieuze positie in de DJ Mag Top 100 zeven opeenvolgende jaren veiliggesteld, waarbij haar huidige positie in de lijst haar hoogste tot nu toe is: #53.

Bekroond als de “Godin van Hardcore” heeft Miss K8 een gedurfde ‘St8ment’ gemaakt met haar pas uitgebrachte album ‘Eclipse’, dat een stijlvolle selectie krachtige klappers bevat die haar brede muzikale visie weergeven. Hits van het album zoals ‘You Can’t Stop Me’, ‘The Last Spartan’, ‘Legacy’ en ‘Dope Sh!t’ worden allemaal aangedreven door sterke techniek en een verlangen naar het buitengewone.

De magnetische aantrekkingskracht van Miss K8 op het podium is simpelweg betoverend, want ze blijft altijd de ultieme sfeer creëren tijdens haar sets. Maar laat je niet misleiden door haar opvallende schoonheid – Miss K8 is niet bang om een slagveld op de dansvloer te creëren!

Offerte Miss K8 aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag