bloodlust

Eigenschappen Bloodlust boeken

Prijs
Op aanvraag

Bloodlust boeken?

Bloodlust boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bloodlust.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bloodlust.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bloodlust ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bloodlust plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bloodlust

Extra informatie Bloodlust

Manji Deckers, oftewel Bloodlust, liet de wereld in 2019 kennis met hem maken door middel van een onvergetelijke virale lancering. Met zijn debuut “Imma Boss” brak hij door. De opwinding rondom deze monsterlijke dance-floor sensatie was enorm en zette de toon voor de toekomst van deze artiest van End of Line Recordings.

Sinds de eerste aanval van Bloodlust heeft deze buitengewoon muzikale artiest nieuwe niveaus van kracht bereikt. In oktober 2022 bracht Manji zijn waanzinnige debuutalbum ‘In Blood We Trust’ los, met daarin elf indrukwekkende nieuwe producties. Hoogtepunten van het album zijn onder andere ‘Falling Down’, ‘Lonely’, ‘Game Breaker’, ‘I Want Your Body’, ‘Get Up’ en het titelnummer ‘In Blood We Trust’.

Bloodlust komt consequent opdagen met alle aspecten gedekt; zijn DJ-sets zijn verrijkt met een krachtige tracklist en betoverende charme op het podium, terwijl zijn releases voortdurend alle verwachtingen overtreffen.

Offerte Bloodlust aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag