killshot

Eigenschappen Killshot boeken

Prijs
Op aanvraag

Killshot boeken?

Killshot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Killshot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Killshot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Killshot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Killshot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Killshot

Extra informatie Killshot

Hardstyle openbaring Killshot heeft de hardstyle scene nieuw leven ingeblazen met verfijnde producties, adembenemende optredens en een verfrissende, unieke persoonlijkheid. Sinds het begin van zijn carrière heeft Stan van Geffen, oftewel Killshot, zijn luisteraars meegenomen naar de diepten van zijn kleurrijke geest met levendige en grensverleggende deuntjes die barsten van onbegrensde energie.

Vaak gespot in zijn kenmerkende outfit van shorts en hoge sokken, straalt Killshot’s eigenzinnigheid in elk aspect van zijn carrière: van stijl en persoonlijkheid tot zijn muziek en optredens.

Zijn levendigheid en eigenaardigheid zijn voelbaar en hoorbaar in zijn discografie van goed ontvangen hits zoals ‘Beastmode’, ‘Fat Beat’, ‘LOCA’, ‘Ghetto Bass’, ‘We Savage’, ‘Inside Of Us’, ‘Day For Night’ en natuurlijk zijn pas uitgebrachte album ‘Lock And Load’.

Killshot is ook geen onbekende in het neerzetten van een geweldige show voor grote publieken, aangezien deze feeststarter het publiek heeft opgezweept bij Supremacy, Defqon.1, Intents Festival, Shockerz, Decibel Outdoor, Tomorrowland, Reverze, Dreamfields, WiSH Outdoor en nog veel meer.

Offerte Killshot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag