JIll Helena 2023 PHOTO BY Dariomisja.com

Eigenschappen Jill Helena boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jill Helena boeken?

Jill Helena boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jill Helena.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jill Helena.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jill Helena ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jill Helena plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jill Helena

Het nieuwe jaar kan voor Jill Helena niet beter beginnen. Niet alleen gaat haar versie van de Celine Dion/Eric Carmen-klassieker All by myself viral op TikTok (9,2 miljoen views en 1,2 miljoen likes) en Instagram(meer dan 4 miljoen views), ook komt vandaag haar nieuwe single Who I Am uit en is zij vanaf 24 februari te zien in het nieuwe TV programma Avastars op SBS 6.

Met een compleet nieuw team heeft Jill Helena het afgelopen jaar gewerkt aan nieuwe muziek. De single is een mix van Engelstalige pop en dance, die Jill samen schreef met Julia Schutten, Rens Koppe en Tjeerd Van Zanen. Later dit jaar verschijnen meer tracks en staat een EP op de planning.

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek! Ze heeft met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals DEEKAY (JLS/Missy Elliot), Charlie Mason (Miley Cyrus), KingWhite en vele anderen.

In het TV seizoen van 2013/2014 doet Jill Helena mee aan het populaire TV programma The Voice of Holland.

Jill Helena boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jill Helena, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Jill Helena mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jill Helena.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jill Helena aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag