Harm boeken

Eigenschappen Harm boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Harm boeken?

Harm boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Harm.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Harm.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Harm ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Harm plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Harm

Extra informatie Harm

Biografie

HetGameS is de oude naam van het kanaal op YouTube van Harm. Hij is lid van de vriendengroep rond DagelijksHaaDee. Het kanaal van Harm heet nu ‘Harm’. Hierop vind je vind je vooral video’s van Fortnite. Op 17 oktober 2019 heeft het kanaal 650.000 abbonnees. harm heeft ook een tweede kanaal(HARM2) waar hij voornamelijk minecraft surfival videos op upload

Harm en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.Blanks boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Harm. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Harm, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Harm inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Harm.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Harm aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag