Ernest

Eigenschappen Ernest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ernest boeken?

Ernest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ernest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ernest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ernest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ernest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ernest

Extra informatie Ernest

Biografie Ernest
Al jarenlang is Ernest een graag geziene gast op diverse podia van binnen- en buitenland. Niet alleen in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Spanje, Tjechië, Italië en Zwitserland wordt Ernest gevraagd als het feest moet zijn.

Inmiddels is hij alweer acht jaar de vaste huiszanger van het bekende Amsterdamse feestcafé Peter Beense. Ernest valt niet alleen op door zijn dijk van een stem, ook is hij een ras-entertainer die het aanwezige publiek keer op keer onmiddellijk voor zich weet te winnen.

In 2008 kwam de eerste single van Ernest uit, “Hoe kan ik van je houden”. Deze werd meteen door EMI geplaatst op de driedubbel CD ‘Het mooiste van Amsterdam’. Trots? Jazeker!

Ernest staat al jarenlang iedere editie op het meest toonaangevende festival van Amsterdam, het Jordaanfestival. Via dit podium kwam hij terecht in de Amsterdam Arena, waar hij voor 40.000 toeschouwers zijn tweede single “Vrij zijn” mocht zingen, die meteen in de Mega Top 100 verscheen.

Sinds 2010 is Ernest zanger van de Mannen van Oranje en de Oranjeband, waardoor men niet alleen solo van hem kan genieten, maar ook avondvullend met een live band.

In 2013 kwam SBS6 met het programma Bloed, Zweet en Tranen. De auditie van Ernest maakte veel indruk en nog steeds wordt hij herkend door zijn overtuigende optreden dat hier te bekijken is:   http://www.youtube.com/watch?v=bdJRLqNsuiY

En dan, mei 2014. Uit honderden aanmeldingen is Ernest door René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom geselecteerd om op te treden tijdens de 10-jarige jubileumeditie van de Toppers in Concert in de Arena.  Deze enorme blijk van waardering kan een flinke duw in de rug van de carrière van Ernest betekenen, een kans die Ernest met beide handen aanpakt. Tegelijk met de Toppers Concerten verschijnt zijn nieuwe single “Wat een heerlijke dag”.
Ernest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ernest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ernest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ernest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ernest en de eventuele overige kosten om een optreden van Ernest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ernest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ernest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ernest checken, een gratis optie plaatsen op Ernest en de boeking(en) van Ernest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ernest, BOEKINGSBUREAU Ernest, BOEKINGSBURO Ernest, ENTERTAINMENTBUREAU Ernest, ENTERTAINMENTBURO Ernest, ARTIESTENBUREAU Ernest, BOEKINGSKANTOOR Ernest, IMPRESARIAAT Ernest, MUZIEKBURO Ernest, MUZIEKBUREAU Ernest, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ernest, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ernest, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ernest.

 

Offerte Ernest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag