Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik de Bruyn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik de Bruyn boeken?

Erik de Bruyn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik de Bruyn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik de Bruyn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik de Bruyn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik de Bruyn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik de Bruyn

Filmmaker en filmauteur

Erik de Bruyn  is een filmmaker. Hij is een filmauteur te noemen daar hij ook zelfs scenario’s schrijft.

Hij werd bekend met de speelfilm WILDE MOSSELS in 2000, een film die inmiddels te boek staat als ‘moderne klassieker’ en die ondermeer de Prijs van de Nederlandse Filmkritiek ontving, op het Nederlandse Film Festival, als “Beste Nederlandse Film 2000” en de Russian Film Critic Award als “Best European Film 2001”. 

In de jaren na deze film maakte Erik voornamelijk internationale commercials, voor merken als Unilever, Heineken, de Belastingdienst, Andrelon en Blue Band. 

Hij maakte enkele prijswinnende korte films als DE GETUIGE en een aflevering ( Hongarije 1956) voor de prestigieuze documentaireserie IN EUROPA, naar het boek van Geert Mak.

In 2007 ging Erik’s tweede lange speelfilm NADINE in premiere. Dit psychologisch drama met o.a. Monic Hendrickx, Frank Lammers en Halina Reijn, handelt over over de complexe materie van de biologische klok.

In de zomer van 2009 maakte Erik een zesdelige televisiedramaserie over het negentiende eeuwse Nederland en de drie Willems van Oranje, met de titel DE TROON, naar scenario’s van Ger Beukenkamp 

De serie ( met oa. Yorick van Wageningen, Catherine ten Bruggencate, Bracha van Doesburg, Jeroen Willems, Dragan Bakema, Marcel Musters, Egbert Jan Weeber, Lotte Verbeek, Loes Haverkort e.v.a. )

werd in maart en april 2010 uitgezonden door de Avro.

Erik de Bruyn’s nieuwste speelfilm DE PRESIDENT is in september 2011 in première gegaan. De hoofdrollen in deze comedy voor de jeugd worden vertolkt door Achmed Akkabi en Naijb Amhali. 

‘En wat heeft regisseur Erik de Bruyn toch een smak talent dat hij een een film kan maken die zo snel en spits is dat het lijkt alsof hij fris van de lever geschreven is, terwijl je weet dat de productietijd van een Nederlandse film al gauw een paar jaar is, en hij die tijd wist te benutten om het verhaal te verdiepen met (beeld)grapjes, terzijdes en zelfs emotionele lagen.’, aldus NRC. 

Erik de Bruyn is cumlaude afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in een studie Filmkunde/Audiovisuele Communicatie. Zijn specialismen waren indertijd politieke propaganda en de vercommercialisering van Amerikaanse network- nieuwsshows.

Naast zijn werk als regisseur/scenarist, gaf hij les aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, trainde hij acteurs middels masterclasses en workshops. Hij was als adviseur verbonden aan het Mediafonds en het Nederlands Filmfonds. Hij gaf college’s Nederlandse cinema aan de Universiteit van Amsterdam, deed vele Q en A’s over zijn werk in binnen- en buitenland en gaf op diverse opleidingen gastlessen.

 

Erik de Bruyn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik de Bruyn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik de Bruyn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik de Bruyn en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik de Bruyn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik de Bruyn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik de Bruyn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik de Bruyn checken, een gratis optie plaatsen op Erik de Bruyn en de boeking(en) van Erik de Bruyn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik de Bruyn, BOEKINGSBUREAU Erik de Bruyn, BOEKINGSBURO Erik de Bruyn, ENTERTAINMENTBUREAU Erik de Bruyn, ENTERTAINMENTBURO Erik de Bruyn, ARTIESTENBUREAU Erik de Bruyn, BOEKINGSKANTOOR Erik de Bruyn, IMPRESARIAAT Erik de Bruyn, MUZIEKBURO Erik de Bruyn, MUZIEKBUREAU Erik de Bruyn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik de Bruyn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik de Bruyn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik de Bruyn.

 

Offerte Erik de Bruyn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag