Ad Just Bouwman boeken

Eigenschappen Ad-Just Bouwman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ad-Just Bouwman boeken?

Ad-Just Bouwman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ad-Just Bouwman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ad-Just Bouwman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ad-Just Bouwman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ad-Just Bouwman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ad-Just Bouwman

Biografie Ad-Just Bouwman

Hij is gedreven om door te dringen tot de kern van de zaak. Zijn presentatie stijl is integer maar onbeschaamd. Ad-Just heeft een gepassioneerde speelstijl waarbij spitsvondigheid, emotie en muzikaliteit razendsnel in elkaar overlopen.

Humorworkshop

Improvisatiecomedy kun je net als fietsen of eskimoteren leren. Naast dat de humorworkshop gegarandeerd veel lachsalvo’s oplevert, heeft het ook nog eens functioneel nut. De drie belangrijkste pijlers van improvisatiecomedy zijn namelijk: uit de comfortzone treden, creativiteit en samenwerken; thema’s die je terugziet bij succesvol samenwerken op de werkvloer.

Je zet de workshop in als teambuilding of ijsbreker voor kleine groepen. Ook kunnen we er een dag energiek mee afsluiten. Ervaar zelf dat humor verbindt.

Lach & Dagvoorzitter

Ad-Just Bouwman begeleidt jullie dag zwaarbewapend met humor en no-nonsense kijk op onderwerpen. Ingelezen, doelgericht en met een scherp oog op de inhoud verschijnt hij ten tonele. De dag sluit hij af met prikkelende improvisatiecomedy, wat voor de ultieme interactieve beleving zorgt.

Ad-Just Bouwman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ad-Just Bouwman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ad-Just Bouwman en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ad-Just Bouwman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ad-Just Bouwman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ad-Just Bouwman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag