Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Ente Groot boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ente Groot boeken?

Ente Groot boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ente Groot.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ente Groot.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ente Groot ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ente Groot plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ente Groot

Durven en doen!

Op 1 november 2009 vertrok de toen 24-jarige Ente Groot per fiets vanuit Amsterdam richting het zuiden. Bestemming: het zuidelijkste puntje van Afrika, nabij Kaapstad. 231 dagen later, 18 landen verder en 18.169 kilometer op de teller werd dit doel bereikt. Iets wat ooit begon als een dagdroom door het lezen van een boek van een fietsavonturier, werd voor jaren stoere kroegpraat, om ten slotte uit te groeien tot een droom die werkelijkheid werd.

Het uitgestippelde levenspad zag er aanvankelijk niet zo avontuurlijk uit voor Ente Groot. Als student Financiële Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, lag een directe carrière in het bedrijfsleven veel meer voor de hand. Echter, het idee van een fietsreis liet hem niet los en zodoende werd het werkende leven nog even uitgesteld om de uitdaging van zijn leven aan te gaan. Na in september 2009 te zijn afgestudeerd werd de knoop doorgehakt: hij kocht een fiets en 6 weken later liet hij het leuke en vertrouwde leventje in Nederland achter zich.

Het werd een fantastische maar ook uitputtende, onzekere tocht vol fysieke en mentale ontberingen en grote gevaren. De tent bijna zien wegwaaien in een storm in de Sahara, drie weken lang illegaal fietsen door Angola, een natuurbrand veroorzaken in rechteloos Senegal en een nachtlang hyena’s rond de tent in de woestijn van Namibië. Een reis door de ijzige kou in de Spaanse bergen, maar ook door de verzengende en vochtige hitte in de Afrikaanse tropen. Tegenslagen werden afgewisseld met waardevolle hoogtepunten. Van de weinig uitnodigende Fransen en Spanjaarden tot de warme gastvrijheid van de Marokkanen en overweldigende enthousiasme van de Nigerianen. Van wekenlang leven op kale spaghetti en grondwater en slapen in een tentje, tot eregast zijn in een villa met zwembad bij een malafide, steenrijke Angolees. Van corrupt ambassadepersoneel tot Mauretaanse soldaten die bescherming en onderdak bieden tegen mogelijke kidnappers.

Dit verhaal gaat niet zozeer over wat voor een geweldig professionele voorbereiding je moet treffen voor een dergelijke tocht. Dit verhaal gaat ook niet over wat voor dappere superman je moet zijn om het avontuur tot een goed einde te brengen. Dit is beide namelijk niet nodig en ook niet relevant. Dit verhaal gaat over ‘Durven en Doen’.

Leidende thema’s tijdens de presentatie van Ente Groot zijn begrippen als karakter, doorzettingsvermogen, durven je gevoel te volgen, omgaan met onzekerheden, durven keuzes te maken, discipline, crisismanagement en met passie je doel nastreven.

Ente Groot boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ente Groot.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ente Groot, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ente Groot en de eventuele overige kosten om een optreden van Ente Groot mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ente Groot.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ente Groot. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ente Groot checken, een gratis optie plaatsen op Ente Groot en de boeking(en) van Ente Groot voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ente Groot, BOEKINGSBUREAU Ente Groot, BOEKINGSBURO Ente Groot, ENTERTAINMENTBUREAU Ente Groot, ENTERTAINMENTBURO Ente Groot, ARTIESTENBUREAU Ente Groot, BOEKINGSKANTOOR Ente Groot, IMPRESARIAAT Ente Groot, MUZIEKBURO Ente Groot, MUZIEKBUREAU Ente Groot, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ente Groot, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ente Groot, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ente Groot.

 

Offerte Ente Groot aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag