Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Vincent Kouwenhoven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Vincent Kouwenhoven boeken?

dr. Vincent Kouwenhoven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Vincent Kouwenhoven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Vincent Kouwenhoven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Vincent Kouwenhoven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Vincent Kouwenhoven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Vincent Kouwenhoven

Venture Capital Investeerder in Afrika

Dr. Vincent Kouwenhoven is een veelgevraagd spreker voor organisaties en instellingen die geïnteresseerd zijn in zaken doen en investeren in Afrika. Hij besloot enige jaren geleden zijn passie voor dit continent te combineren met zijn professie als ervaren venture capitalist, en investeert momenteel in startende ondernemingen in landen als Ghana, Kenya en Zuid-Afrika. En daarmee geeft hij in de praktijk invulling aan de forse verschuiving die momenteel optreedt in het denken over ontwikkelingssamenwerking: van Aid naar Trade.

Kouwenhoven: “Zeker gezien de huidige financiële crisis in het Westen, zien we steeds meer belangstelling van investeerders voor investeringen in opkomende economieën, en daar hoort Afrika zeker bij. Het continent beschikt over ongekende hoeveelheden grondstoffen, maar ook de ‘thuismarkten’ in Afrika zelf maken een indrukwekkende groei door. Het beeld van Afrika als een door hongersnood, geweld en corruptie geteisterd continent is dan ook hard aan revisie toe. En de snelle verspreiding van internet en mobiele telefonie in Afrika blijken ook een forse impuls te geven aan essentiële randvoorwaarden voor zaken doen: opleiding, ondernemerschap en transparantie van het bestuur.”

Naast zijn directe investeringen is Kouwenhoven tevens een fervent liefhebber van de Afrikaanse natuur, en organiseert hij ook geregeld management- en leiderschapstrainingen in de ruwe natuur van Zambia. Meerdaagse trekkings met gelijkgestemden, waarin telkens blijkt hoezeer een verblijf diep in de bush, managers vaak tot diepere inzichten brengt voor de dilemma’s waarmee zij zowel zakelijk als privé geconfronteerd worden.

Kouwenhoven studeerde aan de VU en promoveerde aan de faculteit bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit op public private partnership. Daarna volgde een loopbaan in de consultancy en telecommunicatie (KPN, KPMG). In 2000 startte hij zijn eerste Venture Capital bedrijf gericht op investeringen in digitale media. Vanaf begin 2010 is hij echter volledig gefocust op venture capital in Afrika, met het door hem opgerichte eVA Fund. Daarnaast is Kouwenhoven onder meer commissaris bij een Rabobank, bestuurslid van het Stimuleringsfonds voor de Pers en bestuurslid van de Vrienden van het Koninklijk Concertgebouw en Orkest. Vincent is gehuwd en heeft 2 kinderen.

 

dr. Vincent Kouwenhoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Vincent Kouwenhoven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Vincent Kouwenhoven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Vincent Kouwenhoven en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Vincent Kouwenhoven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Vincent Kouwenhoven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Vincent Kouwenhoven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Vincent Kouwenhoven checken, een gratis optie plaatsen op dr. Vincent Kouwenhoven en de boeking(en) van dr. Vincent Kouwenhoven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Vincent Kouwenhoven, BOEKINGSBUREAU dr. Vincent Kouwenhoven, BOEKINGSBURO dr. Vincent Kouwenhoven, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Vincent Kouwenhoven, ENTERTAINMENTBURO dr. Vincent Kouwenhoven, ARTIESTENBUREAU dr. Vincent Kouwenhoven, BOEKINGSKANTOOR dr. Vincent Kouwenhoven, IMPRESARIAAT dr. Vincent Kouwenhoven, MUZIEKBURO dr. Vincent Kouwenhoven, MUZIEKBUREAU dr. Vincent Kouwenhoven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Vincent Kouwenhoven, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Vincent Kouwenhoven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Vincent Kouwenhoven.

 

Offerte dr. Vincent Kouwenhoven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag