Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Conny Braam boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Conny Braam boeken?

Conny Braam boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Conny Braam.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Conny Braam.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Conny Braam ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Conny Braam plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Conny Braam

Verborgen verhalen

Voordat ze een bestsellerauteur werd, leidde Conny Braam een roerig politiek leven. Na haar ontmoeting met Zuid-Afrikaanse ballingen richtte ze de Anti-Apartheidsbeweging Nederland op en was jarenlang het Nederlandse gezicht van de strijd tegen ongelijkheid en onderdrukking. Na de vrijlating van Nelson Mandela schreef ze Operatie Vula, over haar betrokkenheid bij het Zuid-Afrikaanse verzet.

Sindsdien werkt ze aan een oeuvre dat wordt gekenmerkt door een grote drang de waarheid bloot te leggen, die vaak lange tijd wordt weggestopt omdat ze niet altijd even flatteus is. Zo verscheen in 2000 het eerste deel van de Abraham-trilogie, De woede van Abraham. De trilogie bestrijkt de eeuw waarin het Noordzeekanaal wordt gegraven en belicht de levens van de inwoners van IJmuiden, een plek die tijdens de Tweede Wereldoorlog het decor vormde van een van de grootste doofpotaffaires in de Nederlandse geschiedenis. Naar aanleiding van het derde deel, Het schandaal, is onlangs een wetenschappelijk onderzoek naar de affaire gestart.

Een andere verborgen kant van ons nationaal verleden heeft Braam op onvergetelijke wijze gestalte gegeven in De handelsreiziger van de Nederlandsche Cocaïne Fabriek. Na langdurig onderzoek ontdekte Braam dat Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog de grootste cocaïneproducent ter wereld was. “We hebben niet alleen genoten van de roman, maar ook van alle feiten die erin staan”, zeiden Pauw Witteman tijdens een gesprek over dit opzienbarende verhaal.

Conny Braam geeft veel lezingen over haar ervaringen met de ondergrondse strijd tegen apartheid, maar ook over haar zoektochten in archieven en de soms ontluisterende verhalen die daar verborgen liggen. Braam is een bevlogen spreekster die laat zien dat de waarheid vaak net iets anders is dan we denken.

 

Conny Braam boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Conny Braam.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Conny Braam, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Conny Braam en de eventuele overige kosten om een optreden van Conny Braam mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Conny Braam.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Conny Braam. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Conny Braam checken, een gratis optie plaatsen op Conny Braam en de boeking(en) van Conny Braam voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Conny Braam, BOEKINGSBUREAU Conny Braam, BOEKINGSBURO Conny Braam, ENTERTAINMENTBUREAU Conny Braam, ENTERTAINMENTBURO Conny Braam, ARTIESTENBUREAU Conny Braam, BOEKINGSKANTOOR Conny Braam, IMPRESARIAAT Conny Braam, MUZIEKBURO Conny Braam, MUZIEKBUREAU Conny Braam, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Conny Braam, ARTIESTENBOEKINGSBURO Conny Braam, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Conny Braam.

 

Offerte Conny Braam aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag