Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dominique van Vliet en Josje Kuenen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dominique van Vliet en Josje Kuenen boeken?

Dominique van Vliet en Josje Kuenen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dominique van Vliet en Josje Kuenen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dominique van Vliet en Josje Kuenen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dominique van Vliet en Josje Kuenen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dominique van Vliet en Josje Kuenen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dominique van Vliet en Josje Kuenen

Interactieve communicatieshow

Dominique van Vliet en Josje Kuenen ontmoetten elkaar op de theateropleiding Herman Teirlinck in Antwerpen.  Ze maken samen interactieve shows over uiteenlopende onderwerpen die met communicatie te maken hebben.  Ze hebben dit al mogen doen voor Universiteit Nyenrode, Erasmus, Leaf (Xylifresh), VPM en VBT.  Hun chemie werkt aanstekelijk: je leert en lacht tegelijkertijd.

Dominique is actrice en onder andere bekend uit Onderweg naar Morgen. Ook speelde zij in succesvolle musicalproducties als Mamma Mia en Boeing Boeing.  Dominique is maatschappelijk betrokken, wat ondermeer blijkt uit haar rol in Ontboezemingen over borstkanker en haar jarenlange vrijwilligerswerk voor het Emma Kinderziekenhuis. Momenteel is zij ook werkzaam als uitvaartbegeleider.  Dominique werkt daarnaast als trainingsactrice in het bedrijfsleven.

Josje Kuenen is communicatietrainer in de ruimste zin van het woord. Ze heeft les gegeven aan verschillende organisaties (Universiteit Nyenrode, TU Delft, Universiteit Leiden, HP, Orde van Advocaten, Kamers van Koophandel) over uiteenlopende onderwerpen, zoals presenteren, schrijven, conflicthantering, teamcoaching, gedragsverandering, argumentatieleer en debatteren. Naast lesgeven publiceert zij ook kant-en-klare onderwijsmethodes voor het hoger onderwijs.

Onderwerplijst

Alles wat met communicatie en gedrag te maken heeft, kunnen Dominique en Josje omzetten tot een interactieve show of training. Onderwerpen die al aan de orde kwamen zijn:

Conflicthantering

Onderhandelen

Stresspreventie

Omgaan met patiënten

Plannen waarmaken/gedragsverandering

Preventieve mondhygiëne

Balans werk/privé

Lekker in je vel

In principe kunnen er shows over tal van onderwerpen gemaakt worden. Enige voorwaarde is dat het onderwerp zich leent voor een showvorm. Bel of mail voor vrijblijvend overleg.

Inzetbaarheid

Dominique en Josje zijn inzetbaar voor communicatieshows en/of -trainingen waarin rollenspellen nodig zijn. Josje kan eventueel ook individueel lezingen geven en Dominique kan individueel optreden als trainingsactrice. Maar de combinatie is het sterkst!

Dominique van Vliet en Josje Kuenen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dominique van Vliet en Josje Kuenen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dominique van Vliet en Josje Kuenen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dominique van Vliet en Josje Kuenen en de eventuele overige kosten om een optreden van Dominique van Vliet en Josje Kuenen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dominique van Vliet en Josje Kuenen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dominique van Vliet en Josje Kuenen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dominique van Vliet en Josje Kuenen checken, een gratis optie plaatsen op Dominique van Vliet en Josje Kuenen en de boeking(en) van Dominique van Vliet en Josje Kuenen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dominique van Vliet en Josje Kuenen, BOEKINGSBUREAU Dominique van Vliet en Josje Kuenen, BOEKINGSBURO Dominique van Vliet en Josje Kuenen, ENTERTAINMENTBUREAU Dominique van Vliet en Josje Kuenen, ENTERTAINMENTBURO Dominique van Vliet en Josje Kuenen, ARTIESTENBUREAU Dominique van Vliet en Josje Kuenen, BOEKINGSKANTOOR Dominique van Vliet en Josje Kuenen, IMPRESARIAAT Dominique van Vliet en Josje Kuenen, MUZIEKBURO Dominique van Vliet en Josje Kuenen, MUZIEKBUREAU Dominique van Vliet en Josje Kuenen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dominique van Vliet en Josje Kuenen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dominique van Vliet en Josje Kuenen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dominique van Vliet en Josje Kuenen.

 

Offerte Dominique van Vliet en Josje Kuenen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag