Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Deborah Gravenstijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Deborah Gravenstijn boeken?

Deborah Gravenstijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Deborah Gravenstijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Deborah Gravenstijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Deborah Gravenstijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Deborah Gravenstijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Deborah Gravenstijn

Extra informatie Deborah Gravenstijn

Deborah Gravenstijn boeken als spreker
Voormalig judoka en fysiotherapeute

Deborah Gravenstijn is het symbool voor doorzettingsvermogen. Op het moment dat ze echt internationaal leek door te breken kwam ze tijdens een training ongelukkig op haar hoofd terecht. Het gevolg was een hernia. In plaats van een geruisloze aftocht vocht Deborah Gravenstijn zich terug om nog één keer op de Olympische Spelen te vlammen. In Beijing won ze een zilveren medaille. Een fantastische afsluiting van een opmerkelijke carrière. =
Inzetbaarheid

Deborah Gravenstijn is inzetbaar voor een clinic, workshop, opening en lezing/presentatie over de volgende thema`s: presteren (onder druk), doelen stellen, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en grenzen verleggen.
Biografie

In 1998 brak Deborah Gravenstijn internationaal door met een bronzen medaille op het Europees kampioenschap. Ze is door de jaren heen in verschillende gewichtsklasses uitgekomen. Niet om de concurrentie te ontlopen, maar omdat haar fysieke kwaliteiten beter pasten in een zwaardere gewichtsklasse. Op haar eerste Olympische Spelen in Sydney 2000 greep ze net naast de medailles maar in Athene 2004, waar Gravenstijn een gewichtsklasse hoger uitkwam (tot 57 kg), pakte de judoka wel het brons. Tijdens wereldbekerwedstrijden in februari 2005 kwam Deborah tijdens een val ongelukkig op haar hoofd terecht. Maandenlang liep ze rond met nekklachten, waarna onderzoek uitwees dat het om een hernia ging. Een operatie volgde, omdat de geplande rust geen resultaat opleverde. Na een lange revalidatie kwam Deborah Gravenstijn sterk terug met als hoogtepunt een zilveren medaille op de Olympische Spelen in 2008. Deborah Gravenstijn combineerde haar sportcarrière met een baan bij de Nederlandse Luchtmacht. In 2001 kreeg Deborah Gravenstijn de aanstelling tot beroepsmilitair. Inmiddels is ze eerste-luitenant en is werkzaam op de vliegbasis als officier fysiotherapeut. Deborah Gravenstijn is inzetbaar voor presentaties over omgaan met tegenslagen, presteren onder druk en voeding en gezondheid.

Deborah Gravenstijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Deborah Gravenstijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Deborah Gravenstijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Deborah Gravenstijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Deborah Gravenstijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Deborah Gravenstijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Deborah Gravenstijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Deborah Gravenstijn checken, een gratis optie plaatsen op Deborah Gravenstijn en de boeking(en) van Deborah Gravenstijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Deborah Gravenstijn, BOEKINGSBUREAU Deborah Gravenstijn, BOEKINGSBURO Deborah Gravenstijn, ENTERTAINMENTBUREAU Deborah Gravenstijn, ENTERTAINMENTBURO Deborah Gravenstijn, ARTIESTENBUREAU Deborah Gravenstijn, BOEKINGSKANTOOR Deborah Gravenstijn, IMPRESARIAAT Deborah Gravenstijn, MUZIEKBURO Deborah Gravenstijn, MUZIEKBUREAU Deborah Gravenstijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Deborah Gravenstijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Deborah Gravenstijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Deborah Gravenstijn.

 

Offerte Deborah Gravenstijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag