De Ruiterys

Eigenschappen De Ruiterys boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De Ruiterys boeken?

De Ruiterys boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Ruiterys.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Ruiterys.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Ruiterys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Ruiterys plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Ruiterys

Biografie De Ruiterys
De Ruiterys is een hilarisch trio met een missie.

Mamona, Boy en hun fashion-goeroe verwelkomen u in de wereld van de ruit. U komt direct in de juiste sfeer wanneer u via de loper de locatie betreed. Gedurende de avond wordt duidelijk dat dit hilarische trio hun voorliefde voor de ruit niet onder stoelen of banken steekt. Onder het motto; “de ruit is in, voor iedereen!” metamorfoseert überstylist Burt menig aanwezige tot ware Babe. Mede ruitgenoten Mamona en Boy zorgen ervoor dat de avond even hilarisch als muzikaal wordt ondersteund.

Met veel Verve metamorfoseert hij dan ook menig aanwezige tot ware Boy of Babe, en in een decor wat ruiterlijk tot ieders verbeelding spreekt brengt Boy een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat. Direct geïmproviseerde interacties van deze ras-entertainer zorgen voor onverwacht hilarische momenten. Tussen deze voor oor-oog en lachspier strelende bedrijven door kruipt Mamona ook nog eens in de huid van o.a. BurMARY-Servaes, BurberLEE-Hooper en Shurberley-Bassey, om zo het geheel tot ongekende festiale hoogte te doen brengen. Indien wenselijk worden zij muzikaal ondersteund door een uiterst gedreven BurberDJ of hun eigen Burberry-BIG-BAND, een zeer muzikaal duo die de zo sjiek ogende ruit zelfs in het alom vermeden woonwagen-circuit tot een ware hype hebben weten te introduceren.

:: BOY

Een met krachtige vocalen toebedeelde ras-entertainer, die naast het onvermogen een blad voor de mond te nemen, het streven heeft tot in de lengte der dagen “woest-aantrekkelijk” te blijven voor zijn Fans. Deze hierdoor strak in het ruiterlijk pak gestoken cassanova verbaasd, ontroerd en werkt door zijn direct geïmproviseerde interacties op ieders lachspieren.

:: MAMONA

Een Grand-Dame wiens hart zeker zo groot is als haar kapsel. Hierdoor is zij bij uitstek diegene bij wie men geneigd is zich volledig te laten gaan. Alles kan je kwijt bij deze zo dicht bij het gewone volk staande polder-Diva. Door veel ervaring te hebben opgedaan als team-leidster van een Avon-consulente groep in de 70-er jaren is ze tevens bij machte ieder fysiek mankementje te camoufleren met haar eigen “MaMona-Burberry-Beauty lijn”. Kruipt letterlijk én figuurlijk graag in de huid van een ander!!!

:: BURT

Über-stylist en perfectionist Burt is naast een plaatje om te zien tevens verantwoordelijk voor dit overmatig in Burberry gestyld concept. Vierkant gezegd is geen ruit hem teveel, hij kan er geen genoeg van krijgen! Dit resulteert in de door hem persoonlijk gemetamorfoseerde aanwezigen tot babe of boy, zodat het uiteindelijk resultaat voldoet aan zijn homogene verlangen: éénheid in te tent!!

Kortom: De Ruiterys garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen, en in ieders geheugen ruiterlijk én figuurlijk gegrift zal blijven staan.

De Ruiterys zijn zowel te boeken als sfeerverhogende tussenact of avondvullend.

Hoe dan ook; ieder zintuig wordt tot in de uiteinden geprikkeld en deze avond zal in ieders geheugen gegrift blijven staan.

Laat u betoveren door De Ruiterys en hun visie op ‘what is hot’!
De Ruiterys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Ruiterys boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Ruiterys.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Ruiterys, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Ruiterys en de eventuele overige kosten om een optreden van De Ruiterys mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Ruiterys.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Ruiterys. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Ruiterys checken, een gratis optie plaatsen op De Ruiterys en de boeking(en) van De Ruiterys voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Ruiterys, BOEKINGSBUREAU De Ruiterys, BOEKINGSBURO De Ruiterys, ENTERTAINMENTBUREAU De Ruiterys, ENTERTAINMENTBURO De Ruiterys, ARTIESTENBUREAU De Ruiterys, BOEKINGSKANTOOR De Ruiterys, IMPRESARIAAT De Ruiterys, MUZIEKBURO De Ruiterys, MUZIEKBUREAU De Ruiterys, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Ruiterys, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Ruiterys, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Ruiterys.

 

Offerte De Ruiterys aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag