Culture Beat

Eigenschappen Culture Beat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Culture Beat boeken?

Culture Beat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Culture Beat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Culture Beat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Culture Beat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Culture Beat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Culture Beat

Extra informatie Culture Beat

Biografie Culture Beat
Culture Beat is een Duitse eurodance-groep opgericht in 1989. Gedurende de jaren 90 van de 20e eeuw scoorden ze enkele grote hits, waarvan Mr. Vain de bekendste is. Dit nummer Culture Beatbehaalde in twaalf landen, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland, de nummer 1-positie.

Culture Beat is opgericht door Torsten Fenslau. In 1989 scoorde de groep met de eerste single meteen een hit in Duitsland. Het nummer Der Erdbeermund behoort inmiddels tot de klassiekers van de Duitstalige dancemuziek die voortborduurde op de Neue Deutsche Welle en de electro/krautrock. De zanger van het nummer was Jo van Nelsen. In 1990 besluit men ondanks het succes te kiezen voor een andere genre, eurodance, dat op dat moment enorm populair was geworden. In 1991 scoort men de eerste grote hit ermee. Het grote succes kwam in 1993 met het uitbrengen van de cd Serenity met daarop onder meer de hitsingle Mr. Vain. In 1993 won Culture Beat een groot aantal internationale muziekprijzen voor beste dance-act.

Het succes werd echter overschaduwd door de dood van Torsten Fenslau eind 1993. Zijn broer Frank Fenslau besloot echter om het werk over te nemen. Twee jaar later kwam een nieuwe cd uit, Inside Out.

In 1998 werd de cd Metamorphosis uitgebracht. Van deze cd werden enkele singles getrokken, maar de cd bracht niet het succes waarop de groep had gehoopt.

Culture Beat is vandaag de dag nog steeds actief. Zo brachten ze in 2008 nog de single ‘Your Love’ uit.
Culture Beat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Culture Beat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Culture Beat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Culture Beat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Culture Beat en de eventuele overige kosten om een optreden van Culture Beat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Culture Beat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Culture Beat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Culture Beat checken, een gratis optie plaatsen op Culture Beat en de boeking(en) van Culture Beat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Culture Beat, BOEKINGSBUREAU Culture Beat, BOEKINGSBURO Culture Beat, ENTERTAINMENTBUREAU Culture Beat, ENTERTAINMENTBURO Culture Beat, ARTIESTENBUREAU Culture Beat, BOEKINGSKANTOOR Culture Beat, IMPRESARIAAT Culture Beat, MUZIEKBURO Culture Beat, MUZIEKBUREAU Culture Beat, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Culture Beat, ARTIESTENBOEKINGSBURO Culture Beat, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Culture Beat.

 

Offerte Culture Beat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag