Flamman en Abraxas

Eigenschappen Flamman en Abraxas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
90 min.
Geluid
Exclusief

Flamman en Abraxas boeken?

Flamman en Abraxas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Flamman en Abraxas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Flamman en Abraxas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Flamman en Abraxas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Flamman en Abraxas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Flamman en Abraxas

Extra informatie Flamman en Abraxas

Biografie Flamman en Abraxas
Flamman Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!” sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi.

Vanaf nu zijn zij te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC.

Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

Wist je dat Flamman Abraxas…

… tegenwoordig een nieuwe show hebben, met MC Remsy, Party Animal van het eerste uur die al in de clip van Have You Ever Been Mellow te zien was en met Jordi, Party Animal van het tweede uur die tussen 2002 en 2009 zo’n 500 optredens heeft verzorgd?

…hiernaast ook te boeken zijn puur voor een dj-set, zowel met als zonder MC, eventueel met als een verassing een “mini show”?

…aan de basis stonden van de Nederlandse House-scene onder hun alter ego Fierce Ruling Diva, al sinds 1989 de dansvloer onveilig maken en zijn opgenomen in de documentaire Old School Renegades over de origine van de House cultuur die in premiere gaat op het Filmfestival van Rotterdam? (zie http://oldschoolrenegades.com/)

…alle nummers van de Party Animals hebben bedacht, gearrangeerd en geproduceerd, maar ook verantwoordelijk waren voor de radiomix van Technohead’s I Wanna Be A Hippy?

…ook het brein waren achter Double Date (de valszingende tweeling bij het Nationaal Songfestival 1999) en zelfs Patrick Jumpen?
Flamman en Abraxas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Flamman en Abraxas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Flamman en Abraxas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Flamman en Abraxas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Flamman en Abraxas en de eventuele overige kosten om een optreden van Flamman en Abraxas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Flamman en Abraxas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Flamman en Abraxas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Flamman en Abraxas checken, een gratis optie plaatsen op Flamman en Abraxas en de boeking(en) van Flamman en Abraxas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Flamman en Abraxas, BOEKINGSBUREAU Flamman en Abraxas, BOEKINGSBURO Flamman en Abraxas, ENTERTAINMENTBUREAU Flamman en Abraxas, ENTERTAINMENTBURO Flamman en Abraxas, ARTIESTENBUREAU Flamman en Abraxas, BOEKINGSKANTOOR Flamman en Abraxas, IMPRESARIAAT Flamman en Abraxas, MUZIEKBURO Flamman en Abraxas, MUZIEKBUREAU Flamman en Abraxas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Flamman en Abraxas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Flamman en Abraxas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Flamman en Abraxas.

 

Offerte Flamman en Abraxas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag