Desray

Eigenschappen Desray boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Desray boeken?

Desray boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Desray.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Desray.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Desray ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Desray plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Desray

Extra informatie Desray

Desray, de 90’s diva, is via artiestenburo2010 te boeken voor een wervelende powershow waarin de lekkerste dancehits en jaren ’90 medleys voorbij komen. Naast solo-optredens blijft Desray uiteraard deel uitmaken van 2 Brothers on the 4th Floor, waarmee zij al jaren optredens verzorgt in binnen- en buitenland!

Vanaf 1993 vormt Desray samen met rapper D-Rock de formatie 2 Brothers On The 4th Floor. De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord, ontvingen ze 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90.

Wat nog niet iedereen weet is dat Desray ook heel klein en ontroerend kan zijn. Dat bewijst de zangeres als ze meedoet in 2012 met het programma The Winner Is… en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt.

Desray, een veelzijdig artiest, heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de wereld van muziek. Ze heeft geleerd om al haar emoties in de muziek over te brengen. Haar stem en haar muziek nemen je voor even mee op haar reis…

Desray boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Desray.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Desray, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Desray.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Desray voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Desray aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag