Show Me 90s

Eigenschappen Show Me 90s boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
40 min.
Geluid
In overleg

Show Me 90s boeken?

Show Me 90s boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Show Me 90s.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Show Me 90s.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Show Me 90s ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Show Me 90s plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Show Me 90s

Extra informatie Show Me 90s

Biografie Show Me 90s
Show Me 90s brengt de beste en stoerste hits van de jaren 90 in één verrassende, spetterende act. Een geweldige zanger, fantastische zangeres en explosieve dansers zorgen ervoor dat je weer even helemaal teruggaat in de tijd! Robin S, Run DMC, MC Hammer, Backstreet Boys, T-Spoon  en nog veel meer passeren de revue!
Show Me 90s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Show Me 90s boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Show Me 90s.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Show Me 90s, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Show Me 90s en de eventuele overige kosten om een optreden van Show Me 90s mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Show Me 90s.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Show Me 90s. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Show Me 90s checken, een gratis optie plaatsen op Show Me 90s en de boeking(en) van Show Me 90s voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Show Me 90s, BOEKINGSBUREAU Show Me 90s, BOEKINGSBURO Show Me 90s, ENTERTAINMENTBUREAU Show Me 90s, ENTERTAINMENTBURO Show Me 90s, ARTIESTENBUREAU Show Me 90s, BOEKINGSKANTOOR Show Me 90s, IMPRESARIAAT Show Me 90s, MUZIEKBURO Show Me 90s, MUZIEKBUREAU Show Me 90s, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Show Me 90s, ARTIESTENBOEKINGSBURO Show Me 90s, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Show Me 90s.

 

Offerte Show Me 90s aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag