Coen Swijnenberg

Eigenschappen Coen Swijnenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Coen Swijnenberg boeken?

Coen Swijnenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Coen Swijnenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Coen Swijnenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Coen Swijnenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Coen Swijnenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Coen Swijnenberg

De uit De Bilt afkomstige Coen Swijnenberg is zoals vele DJ’s al vroeg met het ‘radiovirus’ besmet geraakt. Vanaf zijn 14e maakt hij al radio bij diverse lokale omroepen.
In april 2003 startte hij bij 3FM. Eerst een tijd in de nacht maar een jaar later hoorde je Coen dagelijks tussen 18:00 en 20:00 uur achter de microfoon in zijn Swijnenstal. Tot hij Sander Lantinga tegenkomt…. De Coen & Sander show was een feit.
Sinds augustus 2015 zijn Coen & Sander te horen op Radio 538 in de Coen & Sander Show. Coen beleeft buiten het maken van programma’s om ook veel plezier aan zijn weblog. Werkelijk alles wat op zijn pad komt, wordt gefotografeerd en op de site geplaatst. Zijn grootste liefde blijft echter toch de muziek en de radio.

Coen Swijnenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Coen Swijnenberg .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Coen Swijnenberg , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Coen Swijnenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van Coen Swijnenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Coen Swijnenberg .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Coen Swijnenberg . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Coen Swijnenberg checken, een gratis optie plaatsen op Coen Swijnenberg en de boeking(en) van Coen Swijnenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Coen Swijnenberg , BOEKINGSBUREAU Coen Swijnenberg , BOEKINGSBURO Coen Swijnenberg , ENTERTAINMENTBUREAU Coen Swijnenberg , ENTERTAINMENTBURO Coen Swijnenberg , ARTIESTENBUREAU Coen Swijnenberg , BOEKINGSKANTOOR Coen Swijnenberg , IMPRESARIAAT Coen Swijnenberg , MUZIEKBURO Coen Swijnenberg , MUZIEKBUREAU Coen Swijnenberg , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Coen Swijnenberg , ARTIESTENBOEKINGSBURO Coen Swijnenberg , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Coen Swijnenberg .

 

Offerte Coen Swijnenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag