Caro Emerald imitator

Eigenschappen Caro Emerald imitator boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Caro Emerald imitator boeken?

Caro Emerald imitator boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Caro Emerald imitator.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Caro Emerald imitator.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Caro Emerald imitator ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Caro Emerald imitator plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Caro Emerald imitator

Extra informatie Caro Emerald imitator

Biografie Caro Emerald imitator
Caro Emerald is het nieuwe geluid in de hedendaagse muziek. Ze werd bekend door het nummer “Back it up”en al snel daarna volgde de hit “Night like this”.

Alsof dat niet genoeg was scoorde ze ook nog eens met de hit ‘That Man”. Caro Emerald is geinspireerd door de jaren 50 en een mix van balllroom jazz, tango, mambo met een lekkere beat.

Niet alleen haar stem is verleidelijk maar ook haar voorkomen. Alle ogen zullen op haar gericht zijn als zij de ruimte betreed. Dat geld ook voor deze dame die als Caro Emerald imitator / look a like op elke gelegenheid de juiste sfeer zet.

Caro Emerald imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Caro Emerald imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Caro Emerald imitator.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Caro Emerald imitator, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Caro Emerald imitator en de eventuele overige kosten om een optreden van Caro Emerald imitator mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Caro Emerald imitator.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Caro Emerald imitator. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Caro Emerald imitator checken, een gratis optie plaatsen op Caro Emerald imitator en de boeking(en) van Caro Emerald imitator voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Caro Emerald imitator, BOEKINGSBUREAU Caro Emerald imitator, BOEKINGSBURO Caro Emerald imitator, ENTERTAINMENTBUREAU Caro Emerald imitator, ENTERTAINMENTBURO Caro Emerald imitator, ARTIESTENBUREAU Caro Emerald imitator, BOEKINGSKANTOOR Caro Emerald imitator, IMPRESARIAAT Caro Emerald imitator, MUZIEKBURO Caro Emerald imitator, MUZIEKBUREAU Caro Emerald imitator, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Caro Emerald imitator, ARTIESTENBOEKINGSBURO Caro Emerald imitator, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Caro Emerald imitator.

 

Offerte Caro Emerald imitator aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag