Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bernd Damme boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernd Damme boeken?

Bernd Damme boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernd Damme.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernd Damme.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernd Damme ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernd Damme plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernd Damme

Succesvol jong ondernemer
Bernd Damme(1990) is er met alles vroeg bij. Als jonge tiener verraste hij minister-president Balkenende al met het aanbieden van zijn profielwerkstuk ‘The New Deal’, een doorwrochte economische visie voor een nieuwe Gouden Eeuw. Alhoewel nog jong, was hij al een grote speler in de zonnebrillenbranche. Zo runde hij sinds 2006 Eyewear.nl en bouwde hij met zijn team met handelsgeest een brillenimperium op een doordachte wijze uit in binnen- en buitenland. Zo heeft hij speciaal een shop neergezet voor Porsche en was zijn bedrijf het eerste met een Facebookstore. Inmiddels is Eyewear.nl verkocht aan een Nederlands consortium. Daarnaast zet Damme zich in voor het stimuleren van (jong)ondernemerschap en maakt hij deel uit van het bestuur van het Wonderfeel festival. Sinds 2010 was hij als vice-chairman verbonden aan de Sagamores Foundation, was hij co-founder van menswear brand Pelliano, member of the Amsterdam Economic Board en gaf hij o.a. advies aan het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw Innovatie. Naast zijn werk studeerde Damme van 2006 tot 2009 International Business Administration aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam Damme werd genomineerd voor de Loey Awards, RetailRookies (2015) Sprout Challenger 50 (2011), Elsevier’s 50 talenten van de toekomst, de Studenten Ondernemersprijs, werd uitgeroepen tot één van de meeste invloedrijke Nederlanders in mode, nr. 37, Textilia power list (2013), en de ’25 onder de 25′ van Sprout (2008). Als bekroning won hij samen met zijn compagnon Steijn Pelle deze award in 2012 en ontvingen zij de titel: ‘de beste jonge ondernemer van Nederland’. Daarnaast is hij inmiddels een veel gevraagd spreker, jurylid, lid van het Ondernemerspanel van BNR nieuwsradio en verbonden aan verscheidenen non-profit initiatieven. Damme’s nieuwe uitdaging ligt bij House of Eléonore, een juwelen start-up in Amsterdam. Opgezet in samenwerking met Royal Asscher, een familiebedrijf dat al 161 jaar synoniem staat voor ’s werelds mooiste diamanten. Met House of Eléonore wil hij luxe toegankelijker en duurzamer maken met als als als uitgangspunt: ‘Empower women to shine by providing them with fabulous jewelry through an extraordinary relationship’. Na een succesvolle crowdfunding campagne in het voorjaar van 2015 waar ze meer dan 55.000 euro mee ophaalde en een seed funding ronde is House of Eléonore onder grote belangstelling in september gelanceerd. 

Bernd Damme boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernd Damme.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernd Damme, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernd Damme en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernd Damme mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernd Damme.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernd Damme. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernd Damme checken, een gratis optie plaatsen op Bernd Damme en de boeking(en) van Bernd Damme voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernd Damme, BOEKINGSBUREAU Bernd Damme, BOEKINGSBURO Bernd Damme, ENTERTAINMENTBUREAU Bernd Damme, ENTERTAINMENTBURO Bernd Damme, ARTIESTENBUREAU Bernd Damme, BOEKINGSKANTOOR Bernd Damme, IMPRESARIAAT Bernd Damme, MUZIEKBURO Bernd Damme, MUZIEKBUREAU Bernd Damme, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernd Damme, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernd Damme, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernd Damme.

 

Offerte Bernd Damme aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag