Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Birgit Laemers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Birgit Laemers boeken?

Birgit Laemers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Birgit Laemers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Birgit Laemers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Birgit Laemers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Birgit Laemers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Birgit Laemers

Geblinddoekt je visie zoeken

‘Shortcut to image branding’

Hoe ruikt mijn merk? Hoe smaken mijn corporate values? Hoe klinkt mijn nieuwe logo?

Birgit Laemers, initiatiefnemer van Studio Beer, heeft een unieke methode ontwikkeld, waarbij alle 5 de zintuigen worden ingezet om identiteit en imago van organisaties, merken of producten te bepalen.

Laemers heeft de afgelopen jaren diverse opdrachtgevers in zeer verschillende branches bijgestaan: van woningcorporaties tot banken, uitgeverijen, reclame- en architectenbureaus en FMCG’s.

Het inzetten van alle zintuigen is ook een effectieve manier gebleken om snel tot relevante doelgroep insights te komen. Ook genereert het concrete creatieve input voor de look feel van een product, dienst of organisatie. En de storylining voor uiteenlopende communicatie-uitingen.

In haar workshops ligt de nadruk op snelheid en creativiteit. In haar interactieve lezingen overtuigt Laemers haar publiek van de noodzaak van een complete merkbeleving in de experience-economy van vandaag. Ook laat ze haar deelnemers de potentie van de zintuigen beleven, zodat ze geïnspireerd raken deze in te zetten in hun eigen branches. Want alleen de organisaties, merken, producten en diensten die de komende jaren in staat zijn te transformeren tot een werkelijke beleving voor de klant, zullen zich daadwerkelijk onderscheiden en toegevoegde waarde leveren.

Birgit Laemers komt uit de food fragrance-industrie, waar ze lange tijd werkte als marketing innovatie-manager en creatief concept ontwikkelaar. Ook stuurde ze parfumeurs aan als fragranceevaluator bij een internationaal geurhuis. Gefascineerd door de kracht van het reukzintuig en de uitwerking daarvan op het koopgedrag van de consument, raakte Laemers overtuigt van het enorme, veelal onaangeboorde potentieel van alle zintuigen in marketingtrajecten.

Laemers was gastspreker op vele seminars en congressen in binnen- en buitenland.

Birgit Laemers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Birgit Laemers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Birgit Laemers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Birgit Laemers en de eventuele overige kosten om een optreden van Birgit Laemers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Birgit Laemers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Birgit Laemers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Birgit Laemers checken, een gratis optie plaatsen op Birgit Laemers en de boeking(en) van Birgit Laemers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Birgit Laemers, BOEKINGSBUREAU Birgit Laemers, BOEKINGSBURO Birgit Laemers, ENTERTAINMENTBUREAU Birgit Laemers, ENTERTAINMENTBURO Birgit Laemers, ARTIESTENBUREAU Birgit Laemers, BOEKINGSKANTOOR Birgit Laemers, IMPRESARIAAT Birgit Laemers, MUZIEKBURO Birgit Laemers, MUZIEKBUREAU Birgit Laemers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Birgit Laemers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Birgit Laemers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Birgit Laemers.

 

Offerte Birgit Laemers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag