Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Denise Janmaat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Denise Janmaat boeken?

Denise Janmaat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Denise Janmaat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Denise Janmaat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Denise Janmaat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Denise Janmaat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Denise Janmaat

Optimisme, inspiratie en doorzettingsvermogen om jezelf te verkopen

Denise Janmaat bekijkt het leven vanuit een boeiend, ander perspectief. Helder, verfrissend, nuttig, effectief en leerzaam. Met veel praktijkvoorbeelden weet zij de nuances die het verschil maken, over te brengen.

Zij vraagt zich telkens af hoe iets beter, anders en nog effectiever kan. Is creatief en weet succesvol buiten de gebaande paden te treden. Zowel in het benaderen van klanten, de wijze van werken in organisaties en in marktbenadering.

Klantgerichtheid, dienstverlenend en servicegericht zijn en klantgericht verkopen is haar op het lijf geschreven. Daarbij weet zij met verrassende initiatieven het hart van de klant te veroveren.

Om jezelf succesvol te verkopen zijn aspecten van belang als zelfkennis, zelfvertrouwen, optimisme, inspiratie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Haar passie om dat in mensen naar boven te halen, om ze te laten voelen waar hun kracht ligt om succesvol te zijn, zorgt voor inspirerende presentaties. Haar eigen enthousiasme, doorzettingsvermogen en optimisme, sporen aan om zelf in actie te komen.

Zij is ondernemer en coach. In het begin van haar ondernemerscarrière werkte zij als consultant in het bedrijfsleven en leidde succesvol haar eigen telemarketingbureau. In 1998 startte zij als eerste in Nederland een datingsite (D-Date.nl), toen nog een onbekend fenomeen. Denise heeft naast ruime commerciële- en marketingervaring, kennis van en ervaring in NLP en verwante kennisgebieden, en past dit actief toe in haar presentaties, lezingen en workshops.

Zij motiveert en inspireert bovendien door haar persoonlijke situatie. Het ongeval dat haar in 1993 overkwam deed haar in een rolstoel belanden. Haar deskundigheid, energieke en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de aandacht van de toehoorders daarnaar uitgaat; de rolstoel valt niet meer op. Zij vertelt een verhaal dat ervoor zorgt dat je gesterkt en geïnspireerd de zaal uit gaat.

Denise deelt haar kennis en ervaring in haar eigen weblogs. Daarnaast is zij columnist voor diverse andere. Tevens verscheen haar eerste boek in oktober 2008; het tweede volgt in 2009.

Denise Janmaat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Denise Janmaat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Denise Janmaat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Denise Janmaat en de eventuele overige kosten om een optreden van Denise Janmaat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Denise Janmaat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Denise Janmaat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Denise Janmaat checken, een gratis optie plaatsen op Denise Janmaat en de boeking(en) van Denise Janmaat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Denise Janmaat, BOEKINGSBUREAU Denise Janmaat, BOEKINGSBURO Denise Janmaat, ENTERTAINMENTBUREAU Denise Janmaat, ENTERTAINMENTBURO Denise Janmaat, ARTIESTENBUREAU Denise Janmaat, BOEKINGSKANTOOR Denise Janmaat, IMPRESARIAAT Denise Janmaat, MUZIEKBURO Denise Janmaat, MUZIEKBUREAU Denise Janmaat, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Denise Janmaat, ARTIESTENBOEKINGSBURO Denise Janmaat, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Denise Janmaat.

 

Offerte Denise Janmaat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag