Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Gerda Havertong boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerda Havertong boeken?

Gerda Havertong boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerda Havertong.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerda Havertong.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerda Havertong ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerda Havertong plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerda Havertong

Actrice, zangeres, theatermaker

Gerda Havertong, actrice en zangeres, is bij het grote publiek bekend van haar rol in ‘Sesamstraat’. Met haar rol in ‘Sesamstraat’ is ze dicht bij haar educatieve wortels gebleven. Ze is afgestudeerd pedagoge met als hoofdvak onderwijskunde. Na een actieve periode in het onderwijs in Suriname en Nederland, koos zij echter voor de wereld van kunst en cultuur. Door haar veelzijdigheid bestrijkt zij verscheidene disciplines. Havertong houdt zich onder andere bezig met korte eenakters, poëzie en vertellingen voor kinderen, en voordracht van gedichten uit derdewereldliteratuur in combinatie met muziek. Ze zingt liederen in het Sranan-Tongo, Nederlands en Engels. Ze is een veelgevraagd gast in verscheidene tv-programma’s. Gerda Havertong is Ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. “Ik voel me verwant met mensen die een moeilijke periode in hun leven meemaken. Ik wil graag helpen waar nodig. De bijzondere inzet van onder meer alle vrijwilligers inspireert mij als ambassadeur om mij nog meer in te zetten voor dit goede doel.” Ze is tevens ambassadeur van het Nationaal Monument slavernijverleden en SOS-Kinderdorpen. In september 1995 kreeg ze een ernstig auto-ongeluk, waarna een langdurige revalidatie volgde. Over deze periode schreef ze samen met Anna Bridié het boek ‘Frontaal’. ‘Frontaal’ is het emotionele verhaal over haar leven en loopbaan, maar ook over het ongeluk en over verdriet en vreugde en woede en mondigheid. Eind 1999 is op initiatief van Gerda Havertong Stichting Wiesje opgericht. De doelstelling van deze in Nederland gevestigde stichting is het verbeteren van zorg voor dementerenden in Suriname door middel van het opzetten en beheren van een zorg- en kenniscentrum voor dementie patiënten in Suriname. Gerda Havertong is veelzijdig, warm, realistisch en dynamisch. Ze is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

Gerda Havertong boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerda Havertong.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerda Havertong, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerda Havertong en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerda Havertong mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerda Havertong.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerda Havertong. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerda Havertong checken, een gratis optie plaatsen op Gerda Havertong en de boeking(en) van Gerda Havertong voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerda Havertong, BOEKINGSBUREAU Gerda Havertong, BOEKINGSBURO Gerda Havertong, ENTERTAINMENTBUREAU Gerda Havertong, ENTERTAINMENTBURO Gerda Havertong, ARTIESTENBUREAU Gerda Havertong, BOEKINGSKANTOOR Gerda Havertong, IMPRESARIAAT Gerda Havertong, MUZIEKBURO Gerda Havertong, MUZIEKBUREAU Gerda Havertong, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerda Havertong, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerda Havertong, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerda Havertong.

 

Offerte Gerda Havertong aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag