Bart van der Stelt

Eigenschappen Bart van der Stelt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Bart van der Stelt boeken?

Bart van der Stelt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart van der Stelt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart van der Stelt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart van der Stelt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart van der Stelt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bart van der Stelt

Extra informatie Bart van der Stelt

Biografie Bart van der Stelt
Bart van der Stelt is geboren op 15 november 1989 in Raamsdonksveer, woonachtig in het Brabantse dorpje Dussen.

De hobby van Bart is altijd muziek geweest. Van jongs af aan deed Bart mee aan verschillende play-back shows in het dorp, waar hij samen met een vriendin menig keer de eerste prijs in de wacht sleepte. 

Sinds 2008 is  Bart begonnen met het meezingen van verschillende liedjes. Hij heeft een aantal keer met succes bij verschillende gelegenheden gezongen, zoals bij de voetbalkantine, het timmerdorp, de kermis en op verschillende feestjes en partijen.

Vanwege dit succes is het balletje aan het rollen gegaan, alles heeft Bartin het werk gesteld om zijn droom te laten uitkomen: zingen!

Niet lang daarna kwam in eigen beheer zijn eerste single ‘He lieve schat ga met me mee’ uit. Via de bekende producer André Kooiman kwam Bart uit bij Hans van Aalst , deze zag direct dat Bart talent heeft.

De single van Bart ‘Ik wil jou voor het leven’ is Bart zijn eerste landelijke release met twee super feestliedjes, die je nu al in de zomerse sferen brengen.

Anno 2011 brengt de single “Jij bent een mooie meid” weer een stap dichter bij zijn droom.

 
Bart van der Stelt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bart van der Stelt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart van der Stelt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart van der Stelt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart van der Stelt en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart van der Stelt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart van der Stelt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart van der Stelt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart van der Stelt checken, een gratis optie plaatsen op Bart van der Stelt en de boeking(en) van Bart van der Stelt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart van der Stelt, BOEKINGSBUREAU Bart van der Stelt, BOEKINGSBURO Bart van der Stelt, ENTERTAINMENTBUREAU Bart van der Stelt, ENTERTAINMENTBURO Bart van der Stelt, ARTIESTENBUREAU Bart van der Stelt, BOEKINGSKANTOOR Bart van der Stelt, IMPRESARIAAT Bart van der Stelt, MUZIEKBURO Bart van der Stelt, MUZIEKBUREAU Bart van der Stelt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart van der Stelt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart van der Stelt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart van der Stelt.

 

Offerte Bart van der Stelt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag