Mike Peterson

Eigenschappen Mike Peterson boeken

Prijs
v.a. 1.195
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Mike Peterson boeken?

Mike Peterson boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mike Peterson.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mike Peterson.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mike Peterson ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mike Peterson plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mike Peterson

Extra informatie Mike Peterson

Mike Peterson mag zich met enige trots al jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

In 2015 deed Mike Peterson mee met het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk in de finale een derde plek behaalt. Hierdoor krijgt hij landelijke bekendheid en mag hij vijf avonden schitteren in de Amsterdam Arena tijdens de halftime show van ‘Toppers in Concert’. Ook vraagt Ruth Jacott hem mee op haar ‘Vijf Steden Tour’ waar hij het voorprogramma verzorgt maar ook een prachtig duet met haar in de show ten gehore brengt. Met zijn single ‘Ik Kan Zo Niet Verder’ werd hij genomineerd voor een Buma Award, en de single ‘Altijd Bij Jou Zijn’ die hij in 2016 samen met vriend en collega Yes-R uitbrengt resulteert zelfs in een nummer 1 hit. Zijn nieuwste single Dansen staat alweer enkele weken hoog in de Nationale hitlijsten en laat wederom zien dat Mike Peterson een gevestigde naam is in Nederland.

Een optreden van Mike Peterson staat garant voor een feest der herkenning. Tijdens zijn optreden zingt hij onder andere de volgende nummers:

Blurred lines  – Robin Thicke
Vandaag is van ons – Mike Peterson
I can’t stop the feeling – Justin Timberlake
Ik kan zo niet verder – Mike Peterson
Shape of you – Ed Sheeran
This is what it feels like – Armin van Buuren
Dansen – Mike Peterson
Dance medley met oa:
·      I got a feeling
·      Party rock is in the house tonight
·      Give me everything tonight

Mike Peterson boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mike Peterson.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mike Peterson, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mike Peterson en de eventuele overige kosten om een optreden van Mike Peterson mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mike Peterson.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Mike Peterson aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag