Ancora boeken

Eigenschappen Ancora boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Ancora boeken?

Ancora boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ancora.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ancora.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ancora ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ancora plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ancora

Extra informatie Ancora

Is het mogelijk om een welhaast vergeten muziektraditie nieuw leven in te blazen, opnieuw op de kaart te zetten? Ja, dat kan. Ancora bewijst dat. Wie deze groep hoort zingen, waant zich onmiddellijk op volle zee om het in scheepvaarttermen te omschrijven. Want in die hoek vinden we Ancora: de aloude Shantyliederen, maar dan in een fris nieuw jasje dat anno 2013 perfect blijkt te passen. De naam van de groep is overigens ontleend aan de Latijnse benaming voor ‘anker’.

Ancora brengt eind deze zomer het debuutalbum Vrij Als De Wind uit, met daarop 13 liedjes. Een buitengewoon aantrekkelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. Ze voegen daar een dvd aan toe van absolute topkwaliteit, waarop onder meer alle songs nog eens als clips te zien zijn. Niemand minder dan Kathy Kelly van de Kelly Family en John Sheahan van The Dubliners leverden muzikale bijdragen aan het album. Naast Kathy Kelly en John Sheahan, zijn er op het album gastrollen weggelegd voor Jaap Kwakman van de 3 J’s, topviolist Joost van Es en voor Jan Keizer.

Laatstgenoemde tekende, samen met zoon Louis Keizer, tevens voor het overgrote deel van de songteksten. Het moge duidelijk zijn: hier is goed over nagedacht en niet voor niets heeft de groep ruim anderhalf jaar de tijd genomen om album en dvd op te nemen. Het moest perfect klinken, het moest er perfect uitzien. Wie Vrij Als De Wind beluistert én bekijkt, kan slechts beamen dat ze daarin volledig zijn geslaagd.

Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, de drie mannen die samen Ancora vormen, zijn dan ook geen groentjes. Tot voor kort gingen zij namelijk door het leven als De Piratentoppers. Een paar jaar geleden bleken ze stuk voor stuk heimelijke liefhebbers van de aloude shantymuziek. Eigenlijk wisten ze dat niet van elkaar, maar ze ontdekten het bij toeval. Zo brak een fase aan waarin ze, onderweg naar optredens, samen de oude traditionele songs zongen om tenslotte de stap te wagen en hun hart te volgen. Ze besloten het serieus aan te pakken, zochten er de juiste mensen bij en gingen aan de slag. Uiteindelijk leidde dat tot het besluit om het roer dan ook helemaal om te gooien en het leven als Piratentoppers af te sluiten.

Nu, aan het begin van de nieuwe carrière als Ancora, kan het drietal niet wachten om met de liedjes van Vrij Als De Wind live optredens te gaan verzorgen op de Nederlandse podia. Ancora kiest nu het ruime sop. Het kan bijna niet anders of deze groep krijgt de wind vol in de zeilen en gaat op muzikale wijze de harten van velen sneller doen kloppen. Ancora. Het anker. Het anker is los en nu volle kracht vooruit!

De eerste single van Ancora is Vrij Als De Wind, de titelsong dus van het album. Deze zal 28 juni verschijnen en is vanaf dat moment ook te downloaden bij bekende aanbieders als I-Tunes etc. De single zal tevens als – fysieke – cd single verschijnen met Mannen Taan Het Zeil als 2e track.

Vandaag is de splinternieuwe single ‘Door Storm En Woeste Regen’ verschenen en geheel volgens goede traditie, heeft het drietal er een bijzonder fraaie videoclip bij gemaakt.
‘Door Storm En Woeste Regen’ is een cover van John Farnham’s klassieker ‘You’re The Voice’. Jan Keizer en diens zoon Louis leverden de Nederlandse tekst voor het nummer. De clip is deels in Griekenland en deels in Stavoren opgenomen.
Vanaf het begin kreeg elke single volop steun van de regionale radiostations en met hun drie nummer één albums in de GFK Album Top 100 op rij, heeft Ancora zich een unieke positie weten te verwerven in de Nederlandse muziekwereld.

Ancora boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ancora.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ancora, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ancora en de eventuele overige kosten om een optreden van Ancora mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ancora.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ancora. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ancora checken, een gratis optie plaatsen op Ancora en de boeking(en) van Ancora voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ancora aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag