Woenderbaar

Eigenschappen Woenderbaar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
2x 75 min.
Geluid
Op aanvraag

Woenderbaar boeken?

Woenderbaar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Woenderbaar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Woenderbaar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Woenderbaar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Woenderbaar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Woenderbaar

Extra informatie Woenderbaar

Biografie Woenderbaar
 ‘Woenderbaar’ is de partyband bij uitstek voor uw themafeesten in Duitse stijl. Oktoberfest, tentfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieën en noem maar op. De beste Duitse ‘Spitzen Hits’ zijn voor u uitgezocht, een feest der herkenning. In een verrassend professionele show wordt u meegenomen in de wereld van de Duitse ‘Partymusik’.

Een waar ‘Schlagerfest’ met hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 tot de allerlaatste après ski nummers. Alle grote Duitse coryfeeën passeren de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger. Ook recentere muziek komt in onze ‘Party Zug’ voorbij met hits als: Ein Stern, 7 Sünden, Die Eisbärn, Du hast die Haare schön en noem maar op.

In een avondvullend programma wordt u een fantastische show voorgeschoteld waarbij u zich rechtstreeks in een groots Schlagerfestival waant waarbij het haar van Heino nog zou verbleken! Diverse hilarische verkleedpartijen, interactie met het publiek, professioneel geluid en een spetterende lichtshow maken het geheel tot de meest complete Duitse ‘Supershow’ van dit moment. 100% Stimmungsgarantie!

Ruk de Brattwürsten, Sauerkraut en de pullen bier maar aan. Het leven is ‘Woenderbaar!’.
Woenderbaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Woenderbaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Woenderbaar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Woenderbaar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Woenderbaar en de eventuele overige kosten om een optreden van Woenderbaar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Woenderbaar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Woenderbaar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Woenderbaar checken, een gratis optie plaatsen op Woenderbaar en de boeking(en) van Woenderbaar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Woenderbaar, BOEKINGSBUREAU Woenderbaar, BOEKINGSBURO Woenderbaar, ENTERTAINMENTBUREAU Woenderbaar, ENTERTAINMENTBURO Woenderbaar, ARTIESTENBUREAU Woenderbaar, BOEKINGSKANTOOR Woenderbaar, IMPRESARIAAT Woenderbaar, MUZIEKBURO Woenderbaar, MUZIEKBUREAU Woenderbaar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Woenderbaar, ARTIESTENBOEKINGSBURO Woenderbaar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Woenderbaar.

 

Offerte Woenderbaar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag